Felicia Day letos do České republiky nepřijede

Stejně jako před dvěma lety, hodlá i letos náš překladatelský tým v rámci letního Festivalu fantazie v Chotěboři, který se bude konat ve dnech 28. 6. - 7. 7. 2013, uspořádat nějaký ten vlastní program. Besedu s fanoušky, workshopy na tvorbu titulků, projekci nejznámějších webseriálů atd. Mimo jiné bychom letos rádi nalákali naše návštěvníky a fanoušky i na nějakou tu známou osobnost, kterou mohou znát právě díky našemu portálu.

I proto jsem v kontaktu s ředitelem festivalu Václavem Pravdou a několik posledních dní jsme spřádali geniální plán, který spočíval v tom, že nalákáme do Chotěboře pohlednou a sympatickou Feliciu Day, kterou můžete znát z webseriálu The Guild (a dalších několika webseriálů) nebo také díky menším rolím v nejrůznějších TV pořadech. Setkání by spočívalo v nějaké té besedě, možnosti pokládání otázek přímo Felicii, autogramiádě a focení. Bohužel nám včera přišlo vyjádření od samotné Felicii, která napsala: "Unfortunately no I can't do it during that timeslot. Maybe next year? I'd love to be able to go there!!!!" Sdělila nám tedy, že v daném časovém období bohužel nemůže dorazit, ale předeslala, že by moc ráda přijela příští rok. Jestli to opravdu vyjde, je momentálně ve hvězdách...

Každopádně vás chci informovat o tom, že pracujeme na zasílání pozvánek dalším hostům a doufáme, že aspoň jeden z nich opravdu dorazí. O celé situaci vás budeme samozřejmě informovat zde i prostřednictvím našeho Facebooku a doufáme, že ať už nějaká ta známá osobnost nakonec do ČR přijede nebo ne, ukážete se v Chotěboři v hojném počtu. Od tvůrcu sci-fi webseriálu Continuum, se kterými jsme v úzkém kontaktu a kteří pro nás už kdysi natočili tento pozdrav, mám slíbeno, že pokud stihnou včas vydat 2. řadu, budu ji moci na Festivalu fantazie promítat v předpremiéře s českými titulky a možná domluvíme i nějaký ten video chat. Navíc se pro vás pokusíme nachystat i další zajímavý doprovodný program. Do komentářů nám napište, jakou známou osobnost z našeho webu byste chtěli vidět na Festivalu fantazie na vlastní oči a co by určitě nemělo chybět v našem programu. Budeme se těšit na vaše názory!
0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:4 538

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář