Festival fantazie se blíží!

Čas neúprosně utíká a již příští týden začíná letošní ročník Festivalu fantazie v Chotěboři, na který dorazí i většina členů našeho překladatelského týmu. Připravili jsme si pro vás také zajímavý program projekcí a přednášek. Těšit se můžete na stand-up komiky, talk show, krátké filmy, Jona Lajoie, Bibli naruby, Angry Video Game Nerda a mnoho dalšího! V několika pořadech se také dočkáte předpremiér přeložených videí, která na našem webu zatím nenajdete, takže čtěte dále a doufáme, že dorazíte v hojném počtu! ;-) FINÁLNÍ PODOBA PROGRAMU!
pátek - 8. července 10:00 - 11:00 Player Haters česky (BugHer0) Skvělý webseriál pro milovníky počítačových her, animace a především kvalitního humoru! Nejprve vás čeká krátké představení seriálu a poté si pustíme všech 6 krátkých epizod s českými titulky z našeho webu VideaČesky.cz. V seriálu se objeví i takové legendy jako Mario, Pacman nebo John Madden! 19:00 - 20:00 Angry Video Game Nerd česky (DJ Obelix + Rizyk) Angry Video Game Nerd (AVGN) - dnes již proslulá postava, která břitkým jazykem recenzuje nejhorší hry všech dob. Za projektem stojí mladý filmař James Rolfe, kterého si blíže představíme. Na přednášce se dočkáte exkluzivní české předpremiéry 2 dílů AVGN s kvalitními titulky z webu VideaČesky.cz. 19:00 - 20:00 Troopeři česky (BugHer0) Máte rádi stormtroopery? V této hodince si o nich řekneme pár slov, ale hlavně si pustíme několik zábavných videí, ve kterých hrají důležitou roli. Čeká vás především populární skečový webseriál Troopers a několik dalších zábavných videí. To vše s kvalitními českými titulky z našeho webu VideaČesky.cz! (pořad poběží souběžně s Angry Video Game Nerdem v jiné místnosti) 20:00 - 21:00 Michael Kessler česky (madelein22) Německý komik Michael Kessler vám názorně předvede 10 šílených věcí, které stojí za to vidět, ale není radno se jimi řídit. Nenechte si ujít hodinku obráceně pojaté etikety, ve které vám budou představena nejlepší videa ze série Kesslers Knigge s českými titulky z webu VideaČesky.cz! 21:00 - 22:00 Bite Me česky (Rizyk) Máte rádi zombíky? Tenhle perfektně natočený webseriál z produkce Machinima.com je jimi doslova nabitý. Nicméně mu nechybí ani pořádná dávka humoru a nadsázky. Přijďte si s námi připomenout všech 5 zatím odvysílaných epizod s kvalitními českými titulky z našeho webu VideaČesky.cz!
sobota - 9. července 10:00 - 11:00 Nejlepší stand-up komici česky Přijďte se od srdce zasmát nejzábavnějším světovým komikům. Čeká vás Gad Elmaleh, Bill Cosby, George Carlin a další. Těšte se na jejich nejlepší výstupy s českými titulky z webu VideaČesky.cz! 11:00 - 13:00 Dvouhodinovka s týmem VideaČesky.cz Zajímá vás, jak to funguje na našem webu? Chtěli byste začít překládat, ale nevíte jak na to? Pak přijďte na toto dvouhodinové setkání s překladatelským týmem našeho webu. Čeká vás spousta zajímavých informací, odpovědi na vaše otázky a možná i nějaká ta soutěž. Těšíme se na vás! 14:00 - 16:00 Nejlepší americké talk show česky (BugHer0 a scr00chy) Craig Ferguson, Conan O'Brien, Jimmy Kimmel, Ellen DeGeneres, David Letterman a další. Přijďte se dozvědět něco o nejznámějších moderátorech amerických talk show a podívat se na jejich nejzábavnější rozhovory s českými titulky z našeho webu. 16:00 - 17:00 Bible naruby česky (janica) Devítidílný animovaný seriál Bible naruby (v originále Messed-Up Bible Stories) je originálním a vtipným převyprávěním Starého zákona. Máte možnost zhlédnout teplého Adama, hada s nohami a především pomstychtivého Boha. A to vše s kvalitními českými titulky z našeho webu VideaČesky.cz! 17:00 - 18:00 Jon Lajoie česky (BugHer0) Máte rádi videa tohoto kanadského komika? Znáte hity jako Pop Song, WTF partička nebo Reklama na léky? Přijďte si to nejlepší z jeho tvorby připomenout v projekci s českými titulky z našeho webu. Navíc se dočkáte i předpremiéry videí, která u nás dosud nejsou zveřejněna, a zajímavých informací. 18:00 - 19:00 The Guild, Legend of Neil a další webseriály (Zoidy) Představení populárních webseriálů The Guild, The Legend of Neil a dalších. Probereme celou tvorbu z tohoto universa webseriálů, co nás čeká dále (Dragon Age: Redemption), různé zajímavosti a to vše ve spolupráci s videacesky.cz, kde všechny tyto webseriálu máte nebo budete mít možnost zhlédnout. 19:00 - 20:00 Nejlepší videa česky Přijďte se podívat na výběr těch nejlepších videí z našeho webu s českými titulky. Můžete se těšit na zábavné reklamy, parodie, skeče a mnoho dalšího! 23:00 - časné ráno The Legend of Neil - promítání (Zoidy) Promítání kompletního webseriálu The Legend of Neil s českými titulky.
neděle - 10. července 9:00 - 12:00 Starship (Zikato) Sci-fi muzikál od Teamu Starkid (tvůrci A Very Potter Musicalu a A Very Potter Sequelu) zasazuje děj na zapadlou hmyzí planetu, kde se hlavní hrdina - Brouk - snaží odlišit od ostatních a splnit si své sny. Zábavné dílo, které svým pojetím připomíná Hvězdnou pěchotu skloubenou se stylem Disneyovek. Přijďte se podívat na předpremiéru s českými titulky! 10:00 - 11:00 Krátkometrážní hrané filmy česky Výběr těch nejlepších krátkých hraných filmů z celého světa. Můžete se těšit na filmy nejrůznějších žánrů a české titulky z našeho webu VideaČesky.cz! 11:00 - 12:00 Krátkometrážní animáky česky Přijďte se podívat na výběr těch nejlepších krátkých animovaných filmů z celého světa. Všechny filmy budou doplněny o české titulky z našeho webu VideaČesky.cz!
Pokud vás zajímá, kdo všechno stojí za naším webem, určitě nás na Festival fantazie přijeďte navštívit. Budete mít možnost osobně poznat velkou část překladatelů a přemýšlíme, že bychom udělali přímo na místě i nábor nových členů, kteří by pro náš web měli zájem překládat. ;-) Z našeho týmu by se měli dostavit: BugHer0, scr00chy, janica, madelein22, Zoidy, Shial, Zikato, Rizyk, Ajvngou, DJ Obelix, LaBleue, Cheyenee. Pro uživatele Facebooku jsme již založili tuto akci. Náš program se bude odehrávat o víkendu 8. - 10. července, takže neváhejte a přijeďte se na nás podívat! FF Festival fantazie je největší ze série 4 velkých festivalů fantastiky a her. Festivaly jsou zaměřené na science-fiction, fantasy a horor, ale i na moderní technologie a vědu, historii a mytologii, anime a Japonsko... V programu běžícím od rána do noci lze najít filmy, seriály, hry a turnaje všeho druhu, besedy, přednášky, soutěže, divadelní představení, koncerty a diskotéky, výstavy a mnoho dalšího. Program připravuje několik desítek fanouškovských skupin z ČR a SR, ale samozřejmě i řada profesionálů - spisovatelé, ilustrátoři, herci, režiséři, překladatelé, skladatelé, vědci. Festival nabízí pestrou paletu služeb, ubytování a občerstvení. Je určen všem, kdo mají fantazii. Více informací a možnost podání přihlášky najdete na webu: https://www.festivalfantazie.cz
0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:3 407

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář