Hledáme lovce trendů!

Trávíš celé dny na YouTube, Facebooku nebo 9GAGu a štve tě, že jen prokrastinuješ a neděláš nic produktivního? Pak tu máme práci pro tebe jako stvořenou! Hledáme někoho, kdo žije právě na takových webech a ví, co zrovna frčí – sleduje nejpopulárnější videa, pouští se do nejživějších diskuzí a má spoustu kámóšů.

Co by bylo náplní tvé práce?

  • vyhledávat sledovaná a originální YouTube videa a doporučovat je našim překladatelům
  • sledovat a odchytávat aktuální trendy a diskutovaná témata
  • propagovat přeložená videa na Facebooku v patřičných zájmových skupinách, diskuzích, kam tematicky spadají apod.

Zaujalo tě to? Tak nám do půlnoci 17. září napiš na mail info@videacesky.cz a splň následující body:
1) Představ se nám. Řekni nám, kolik ti je, jestli studuješ nebo pracuješ, co tě baví a hlavně, jak dlouho už pravidelně navštěvuješ náš web a která videa u nás nejradši sleduješ, ať víme, jak věrný jsi fanoušek. :-)
2) Pošli nám tipy na 3 YouTube pecky. Doporuč nám videa, o kterých si myslíš, že na našem webu sklidí zaručený úspěch, spoustu zhlédnutí a vysoké hodnocení. Každé video navíc popiš několika větami – uveď, proč by stálo za překlad, koho bude bavit, co je na něm skvělého. A hlavně neposílej tipy na videa z kanálů, které už dávno všichni znají (Vsauce, Conan, Norman...). Ta si umíme najít sami.
3) Napiš nám, jak bys video propagoval. Vymysli vtipný popisek, který by mohl naše facebookové fanoušky vybídnout ke zhlédnutí tří tebou vybraných videí, napiš nám, kterými kanály a na jaké zájmové skupiny bys video cílil tak, aby byla jeho sledovanost co nejvyšší.
4) Čekej, až se ti ozveme s verdiktem, jestli tě bereme.

Sháníme ideálně nějakého věrného a dlouholetého fanouška našeho webu, který videi žije. Chceme někoho, kdo nám bude dělat dobrou reklamu. Nestojíme o obyčejného spammera, ale někoho, kdo sleduje žhavé diskuze a upozorňuje na námi překládaná videa tam, kde je to adekvátní, kde se k nim dostanou lidé, kteří je ocení. Chceme člověka, který nás bude isnpirovat a objevovat pro nás méně známé YouTube kanály. Zkrátka máš možnost zásadně ovlivnit, jakým směrem se bude náš web v budoucích měsících či letech ubírat. Za to vše ti samozřejmě nabídneme i náležitou odměnu. Staň se součástí našeho týmu!

56 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:48
Počet zobrazení:8 958

Komentáře (28)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Tak nesplňuji akorát ten třetí bod. Nemám žádné kamarády https://word-hurdle.com/

00

Odpovědět

Aji bych se o tu pozici ucházel, doba je zlá a komentování už nevynáší to co dřív... Avšak mám s tím menší problém. Jako funkci hledacího psa + tvůrce rádoby vtipných popisků ještě zmáknu, ale nesčetné sdílení a posílání videí kamarádům? To by mě ti 2 za chvíli poslali za ex - třetím co nedávno začal farmařit...

50

Odpovědět

O zahlcování kamarádů přece nepadlo ani slovo, řeč je o skupinách, kam video tematicky patří :-) Příkladem budiž nedávný rozhovor s tvůrci Zaklínače, který jsme sdíleli v některých zaklínačovských FB skupinách.

11

Odpovědět

+XardassHmm, pokud mi prokrastinace dovolí, tak se možná i zúčastním onoho klání.

00

Odpovědět

Tak nesplňuji akorát ten třetí bod. Nemám žádné kamarády :D.

60

Odpovědět

Ale jsem pro, aby se jeden den někdy večer (třeba v 22:00) vydávalo nějaké creepy video např. z kanálu Criminally listed a podobně :D. Na dobré spaní :D

11

Odpovědět

Taky by bylo fajn, kdyby se pod každým druhým videem nehádali a sprostě si nenadávali pořád ti samí trollové. A když už je zde teda tolerujete, tak by nebylo od věci třeba zavést, že příspěvek dejme tomu z 20 a více zápornými hlasy bude schován. Nešlo by tedy o žádnou cenzuru, příspěvek by si mohl případný zájemce rozkliknout a přečíst.

61

Odpovědět

Jsem taktéž pro znovuzavedení schovávání a zvýrazňování komentářů podle palců. Fungovalo to parádně.

101

Odpovědět

Musím uznat, že dřív jsem se na Videačesky koukla skoro na všechno. Teď se každý den juknu, co je nového a málokdy si něco pustím. Nestěžuji si. Jen mě ten výběr poslední dobou nějak míjí. Tak by bylo fajn, kdyby se tu objevilo něco nového.

100

Odpovědět

Hm, mě tu hlavně chybí diverzita - Lidi furt chtěj jen to samé dokolečka - Conan,The Onion, a další...(pro mě dost zaprděný)

Třeba Vice,ID, jsou zajímavý lifestylovky,krátký reportáže + jsou aktuální, z vtipného bizáru mi tu třeba chybí Superdeluxe , a jejich Tabasco sweet a jeho cheap thrills,či cokoliv bizarního

Mě u vás naposledy fakt bavilo vaření s těma psycho Australankami
a to mi připomělo jak super je třeba kanál You Suck at Cooking.
Nebo ThreadBanger a jejich pokusy o Diy.
Nebo spojení designérské duše/ craftění/ a práce s technologiemi... Make Anything kanál s 3D použitelnými vychytávkami...
Na youtube je kvalitní materiál ,ale je ho jako šafránu.

34

Odpovědět

Ještě teď musím zamáčknout slinu, když si jen vzpomenu, jak kuchtily tu placentu :,)

20

Odpovědět

Same pozadavky a odmena nespecifikovana, to smrdi nejakou almuznou nebo poukazkou do kfc :D . A ani slovo o tom, o jaky typ pracovniho pomeru jde.

105

Odpovědět

Ano, rozhodně nepůjde o plný pracovní úvazek. Odměna je nespecifikovaná, protože záleží, kolik vybereme lidí a jak budou aktivní. :-) Věřím, že i přes to se zájemců najde dost, protože nejde o nic náročného a budou se ozývat lidé, kteří už takhle YouTube sledují, tak proč občas někam nehodit tip?

Dělali jsme tu už několik náborů překladatelů a taky tam nikdy nebyla specifikovaná odměna, protože není pro tu práci hlavní a nikoho neuživí. A stejně to funguje a vždy se přihlásí několik desítek překladatelů, kteří pak pro web překládají mnohdy i několik let. ;-)

78

Odpovědět

Jsem debil nebo co, ale nechápu. Takže jen doporučím kanál co máte překládat a dostanu od vás cash nebo co?

13

Odpovědět

Ne, pokud tě to zajímá, budeš kanály a videa doporučovat průběžně. :-)

22

Odpovědět

Hlavně,když jsem posílal odkazy na zajímavé videa a rovnou ignorace....... takže si tady mažou med kolem huby

42

Odpovědět

Omlouváme se, pokud nikdo neodpověděl, ale k Facebooku a VČ mailu mají přístup asi jen dva lidi a není v našich silách na vše reagovat. Právě proto sháníme člověka, kterého přidáme do našeho Slacku a bude nás moci přímo cíleně zásobovat nebo posílat tipy napřímo překladatelům, které by mohlo dané video zajímat. ;-)

54

Odpovědět

Nie je problém aj ak ide o človeka zo Slovenska?

42

Odpovědět

Věřím, že slovenská národní příslušnost nepřekáží v tom, aby člověk hledal trendy cizojazyčná videa ;-)

132

Odpovědět

My se v diskuzích už nějaký pátek potkáváme, ale jsem jen občasný komentátor. Proto přenechám post nějakému jinému internet masterovi s větším přehledem. :)

Nicméně doporučím jeden kanál, který by se tady chytl. Jediný problém je, že je to fakt oříšek na australskou angličtinu. Však uvidíte. Ať se daří s hledáním a posunutím v PR!
https://www.youtube.com/channel/UCAL3JXZSzSm8AlZyD3nQdBA

50

Odpovědět

Hmm, žádný pátek jsem tě nezahlídl...

20

Odpovědět

Nebylo tu jiz neco takoveho vyhlaseno i v minulosti?

00

Odpovědět

Nebylo. ;-)

11

Odpovědět

+BugHer0Ehm....Staň se tipařem VideaČesky.cz + průběžné pořadí soutěže ja vedel ze jsem zde jiz neco takoveho videl ;-)

90

Odpovědět

+RohlajzTak to jsi evidentně větší pamětník než já. :-D Nicméně tohle byla jen jednorázová soutěž bez záměru navázat s jednotlivými tipéry dlouhodobější spolupráci.

42

Odpovědět

+BugHer0Mno ta FB skupina, jak byla k...tomu co nebylo, docela umřela :)

20