Nové webseriály - březen 2011

Stálí návštěvníci určitě vědí, že se snažíme kromě nejrůznějších náhodných videí také pravidelně překládat některé zahraniční webseriály. Sice víme, že nedosahují takové sledovanosti jako zábavné parodie a skeče, ale jsme rádi, že rozšíříme aspoň části z vás obzory a zprostředkujeme vám toto zajímavé odvětví internetové tvorby s českými titulky. Ukázkovým příkladem toho, že to není úplně marná práce, jsou například vaše ohlasy na The Guild, Dudesony nebo Školu podfuků, u které upozorňuji na to, že se bohužel stále nenašel nikdo, kdo by se tohoto na překlad velmi časově náročného seriálu ujal, takže prosíme, abyste trpělivě čekali na jeho obnovení. Jsem si jistý, že kdyby uspořádali za pár měsíců Dudesoni spolu s Feliciou Day a Brianem Brushwoodem turné po České republice, které by zahrnovalo setkání s fanoušky, 90 % lidí, kteří by dorazili, bude znát tyto osobnosti právě díky našim stránkám a to je jedním z důvodů, proč má podle mě naše práce smysl a hodláme v překládání webseriálů i nadále pokračovat, i když to mnohým z vás není po chuti a chtěli byste tu více stand-up vystoupení, parodií, skečů a dalšího... Nicméně ty z vás, kteří nám poslední dobou čím dál více vyčítají, že sem dáváme až příliš hudebních klipů a webseriálů a málo "samostatných" videí, určitě potěším tím, že v podstatě všechny webseriály, které jsme do vysílání nedávno nasadili nebo nasadíme, jsou epizodické. Dějově na sebe jejich jednotlivé díly téměř nenavazují, i když jsou založeny na stejném konceptu, takže teoreticky nevadí, když nějaký ten díl vynecháte. Na následujících řádcích se vám pokusím těchto 5 seriálových novinek stručně představit a doufám, že vás toto stručné info zaujme aspoň natolik, abyste se zkusili podívat na jejich první díly a poté si udělali o seriálech sami obrázek...
jeff_lewis

5minutová komediální hodinka Jeffa Lewise

Čas vysílání: každou středu ve 20:00 Překlad: Zoidy 5minutovou komediální hodinku se známou tváří Jeffa Lewise, kterého mnozí z vás znají jako Vorka ze seriálu The Guild, jsme odstartovali již minulý týden. První díl u nás zhlédlo již více než 5000 diváků a vysloužil si podle vás celkem vysoké hodnocení 8,9 z 10. Celý seriál je postavený na krátkých skečích s mnohdy absurdním tématem. Jeffův humor je někdy hodně "suchý", takže určitě nemusí sednout každému, ale svou fanouškovskou základnu si podle komentářů u prvního dílu už získal a druhý díl, který vás čeká již dnes večer ve 20:00, je podle mě ještě lepší než ten první. Jako lákadlo pro ty, které seriál stále nezaujal, by mohla posloužit informace, že v něm zanedlouho uvidíte i Feliciu Day. Zkuste se podívat na první díl a uvidíte sami, jestli je právě tohle váš šálek kávy.
epicka_zranice

Epická žranice

Čas vysílání: každý pátek v 17:00 Překlad: Zoidy Další Zoidyho webseriál a zřejmě také další trefa do černého. Říkáte si, že seriál, ve kterém lidé navaří obrovské porce tučného a kalorického jídla a následně ho na posezení spořádají, nemůže být zábavný? Omyl! První díl u nás viděly minulý týden přibližně 4000 diváků a převládají kladné ohlasy. Samozřejmě že se objevily i komentáře, ve kterých si lidé stěžují, že děti v Africe hladoví a tady se parta Amíků láduje jako o život a vůbec se za to nestydí, ba naopak - sdílí své hody s miliony diváků na internetu. Ano, slyšeli jste správně. Jednotlivé díly Epické žranice mají na YouTube několik milionů zhlédnutí. Tenhle seriál se prostě musí brát s nadsázkou, tak to zkuste taky. První díl najdete zde a nové díly budou přibývat každý pátek v 17:00. Přeji příjemnou zábavu a nezapomeňte... more bacon! :-)
freddiew

FreddieW

Čas vysílání: každý pátek ve 20:00 Překlad: scr00chy Freddie Wong na svůj YouTube kanál pravidelně přidává krátká videa, ve kterých využívá zajímavých a originálních vizuálních efektů. Určitě jste už řadu z nich viděli, jelikož každé jeho nové video je unikát, který se šíří internetem rychlostí blesku. Jeho videa jsou tak populární, že zaujala i různé hollywoodské celebrity, které se v některých objevily (např. Andy Whitfield nebo Kevin Pollak). Nejlepší na tom všem však je, že Freddie je ohledně své tvorby velice otevřený a k většině videí vydá také jakýsi film o filmu, ve kterém odhalí, jak daného efektu docílil a přihodí pár rad začínajícím filmařům. Tyto pohledy za kulisy pro vás budeme překládat také. Zkrátit čekání si můžete u videa Modern Warfare: Frozen Crossing, na kterém se Freddie podílel spolu s Corridor Digital. Na našem webu již delší dobu přeložen.
troopers

Troopers

Čas vysílání: každou sobotu v 17:00 Překlad: BugHer0 Máte rádi College Humor a Hvězdné války? Tak to jste tady správně! Troopers je totiž název zbrusu nového webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si pro vás několik krátkých skečů, které jsou provázány tématickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable, a především na skvělé technické zpracování. Seriál odstartujeme již tuto sobotu v 17:00, takže si nás určitě nezapomeňte "naladit". :-)
disaster_date

Příšerný rande

Čas vysílání: každou sobotu ve 20:00 Překlad: janica Poslední novinkou je seriál, který jsme vám představili minulou sobotu. Hned po zveřejnění se zvedla vlna nevole, protože je údajně Disaster Date vysíláno i na české MTV, a je tedy zbytečné ho překládat. To janica před začátkem své práce nevěděla, ale podle mě to až tolik nevadí. Nemám sice po ruce žádná data, ale myslím si, že české MTV sleduje pouze nepatrná část české populace. Tato reality show je založena na jednoduchém principu. Někdo se přihlásí do pořadu, protože se chce pomstít svému kamarádovi/kamarádce nebo se chce jen pobavit na jeho/její účet. Štáb následně zajistí dotyčnému příšerný rande. Příšerný je hlavně proto, že na něj tvůrci pořadu vyšlou zkušeného herce, který dělá všechno, co dotyčná osoba nesnáší. O vtipné situace proto rozhodně není nouze, a i když sám pořady z MTV většinou odsuzuji, musím říct, že jsem zhlédnul několik epizod na YouTube a je to vážně slušná zábava. Zkuste se podívat na první díl a uvidíte sami. Další očekávejte každou sobotu ve 20:00.
Tak a to je všechno. Doufáme, že jsme vás těmito seriály nezklamali a že si získají prostřednictvím našich stránek slušnou základnu fanoušků. Do komentářů určitě napište, který ze seriálů vás nejvíce zaujal. Pokud víte sami o nějakém webseriálu, který si určitě zaslouží překlad do češtiny, dejte nám vědět a třeba se tu do pár týdnů objeví. Předem děkujeme za všechny vaše názory a připomínky.
0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:4 057

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář