Novinky: Přepínání HD rozlišení přímo ve videu!

Dnes se mi v námi používaném přehrávači podařilo konečně aktivovat přepínání mezi HD a normálním rozlišením videa přímo v přehrávači. Když tedy otevřete video, které je na YouTube dostupné i v HD rozlišení (např. toto), můžete kliknout přímo napravo nahoře v přehrávači na ikonku HD, která přepnutím ze stavu OFF na stav ON aktivuje lepší kvalitu videa.

HD

Do teď jste museli video před spuštěním roztáhnout na celou obrazovku a teprve poté ho spustit, aby se vám automaticky aktivoval HD režim. To už by mělo být minulostí. Navíc si přehrávač pamatuje vaši volbu, a pokud si HD rozlišení aktivujete u jednoho videa, budou se vám spouštět i jiná videa automaticky v lepší kvalitě.

Pokud není video na YouTube dostupné v HD, uvidíte ikonu s nápisem "HD not set" a nepůjde vám na ni kliknout. Snad tuto novou funkci uvítáte a užijete si námi překládaná videa ještě více. :-)

P.S.: Pokud ikonu nevidíte, zkuste stisknout CTRL + F5 a nechat celou stránku znovu načíst. Pokud ani to nepomáhá, budete muset v nastavení vašeho prohlížeče vymazat tzv. cache, nebo počkat, až se nové nastavení časem automaticky načte.

0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:4 764

Komentáře (2)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

In addition to saving a dress with a jacket, a long-sleeved https://showbox.run/ or 3/4 sleeved t-shirt can be worn under a short sleeve or sleeveless dress.

00

Odpovědět

You can also add a jacket or blazer to a shorter-sleeved https://dltutuapp.com/tutuapp-download/ dress in order to wear it through the fall.

00