Podzim na VideaČesky.cz

Léto se pomalu ale jistě chýlí ke konci, a tak i my po vzoru televizních stanic spřádáme plány a vymýšlíme, co nového začneme překládat, abyste po dlouhých a únavných dnech strávených ve škole či v práci mohli zasednout k počítači a relaxovat u kvalitních zahraničních pořadů s českými titulky. Proto vám dnes přináším tento článek, který vám představí něco, čemu by se dalo říkat "podzimní vysílací schéma VideaČesky.cz". Pokud patříte mezi pravidelné návštěvníky a po úvodním odstavci vám přejel mráz po zádech, neboť čekáte, že nové seriály vystřídají ty, které jste si oblíbili a každý týden je netrpělivě vyhlížíte, nebojte se. Rušit se bude jen minimálně. Rozloučíme se s Metalovým okénkem, ve kterém vám Snowi neuvěřitelných 20 měsíců každý čtvrtek ráno představovala zajímavé interprety tohoto tvrdšího hudebního žánru. Kvalitní a známé kapely už se z většiny vyčerpaly a v poslední době diváků rapidně ubylo, takže si okénko zaslouží minimálně na nějaký čas nechat odležet. Dále dočasně rušíme pořad Historie herních společností. Nejznámější herní společnosti byly představeny a zájem o pořad je menší a menší. Navíc chce Zoidy překládat i jiné věci, takže souhlasil s tím, že si dáme pauzu a k pořadu se vrátíme, až vyjdou nové a zajímavější díly.

Aidan 5

Aidan5 A teď už se vrhneme na novinky. Již od příštího týdne budeme každé pondělí v 17:00 vysílat sci-fi webseriál Aidan 5, který obsadil v našem únorovém Souboji seriálů 3. příčku. Překladu se ujme petrSF a seriál má 16 epizod, takže nám v případě kladných ohlasů na nějakou dobu vystačí.

Continuum

Continuum Každé úterý a sobotu večer se budeme věnovat sci-fi seriálu Continuum. Nejedná se o stejnojmenný kanadský seriál, který si odbyl premiéru v uplynulé sezóně na televizní stanici Showcase. V tomto případě jde o skvěle zpracovaný webseriál z prostředí vesmírné lodi. O jeho překlad se postarám já (BugHer0) a seriál vám může zároveň posloužit jako lekce angličtiny, neboť jsem si pro vás připravil české i anglické titulky. Anglické titulky jsem již také zaslal tvůrcům webseriálu, kteří jsou vděční za to, že se díky nám jejich dílo rozšíří i do evropských luhů a hájů. Seriál má prozatím jen 9 epizod, ale 2. řada už je na cestě.

Fallout: Nuka Break

Fallout Každý čtvrtek se v 17:00 ponoříme do světa počítačové hry Fallout. Fanoušci tohoto herního titulu totiž vytvořili velmi profesionálně zpracovaný webseriál s názvem Fallout: Nuka Break. Seriál se odehrává ve fiktivním světě Falloutu, který byl vytvořen pro účely stejnojmenné herní série. Děj videoher i seriálu se odehrává v tzv. Pustině, kterou obývá zbytek zdecimovaného lidstva po tragické Velké válce. Hlavním cílem lidské rasy je přežít a nastřádat si co nejvíce zátek od lahví delikátní Nuka Coly, které se používají jako platidlo. V šesti epizodách se tedy budeme potkávat s ňoumou Twigem (Zack Finfrock), sexy otrokyní Scar (Tybee Diskin) a prohnaným ghúlem Benem (Aaron D. Giles). Ti všichni se snaží přežít v nehostinné Pustině, ale jednoduché to rozhodně nebude. Překladu se ujme Jackolo.

My Gimpy Life

Gimpy Každý pátek v 17:00 vám bude Zoidy servírovat komediální webseriál My Gimpy Life, který se věnuje životu handicapované herečky na vozíčku, která se snaží prosadit v Hollywoodu. Hlavní postavu Teal hraje Teal Sherer, kterou můžete znát například jako Venom z webseriálu The Guild, a jako další důležitá postava se objeví Amy Okuda neboli Tink z The Guild. Režie se chopil známý Sean Becker, který pracuje třeba také na The Guild a 5minutové komediální hodince Jeffa Lewise. No a jak už to ve webseriálech Seana Beckera bývá, možná se objeví i Felicia Day. My Gimpy Life by měl mít zatím pouze 5 epizod.

Dudesoni

Dudesoni Každou sobotu potěšíme všechny fanoušky čtyř finských bláznů, kteří se nebojí ničeho. Ano, řeč je o populárních Dudesonech. Ti totiž začnou vysílat zbrusu nový webseriál, který bude zajisté opět plný nejrůznějších vylomenin. K překladu se vrátí Snowi, která už vyhlíží premiéru a nemůže se dočkat stejně jako vy.
Ze stálic našeho webu zůstává beze změny pravidelné zpravodajství The Onion, =3, Herní koutek, Hudební klenoty 20. století, Biografie hvězd a Angry Video Game Nerd. Stejně tak se můžete opět těšit čtyři dny v týdnu na svou pravidelnou dávku talk show. Dále nám zbývají ještě čtyři epizody 2. řady fantasy webseriálu JourneyQuest a několik epizod pořadu Napsáno dítětem. Zbývající vysílací sloty vyplní náhodná videa. Těšit se můžete na kvalitní krátké filmy, skeče a scénky z pořadů Whose Line Is It Anyway? a Improv-A-Ganza, videa od Michaela "Vsauce", stand-up vystoupení Jimmyho Carra, Eda Byrnea nebo Gabriela Iglesiase a spoustu dalších zábavných i poučných videí. Doufám, že jsme vás naši podzimní nabídkou aspoň trochu potěšili a zůstanete nám i nadále věrni. V anketě pod článkem nezapomeňte hlasovat a dát nám vědět, na kterou z novinek se nejvíce těšíte. Začínáme již příští týden!
[poll id="33"]
0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:4 388

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář