Seriálové novinky roku 2013

Je tu rok 2013 a v souvislosti s jeho nástupem jsme si pro vás připravili několik nových pravidelných pořadů. Některé jsme začali vysílat už minulý týden, jiné vysílat teprve začneme. Každopádně tu pro vás teď máme tento stručný přehled, abyste věděli, na co se můžete těšit...

The Online Gamer

Gamer Pořad =3 se bude vysílat od příštího týdne už jen ve čtvrtek, protože sám Ray William Johnson jeho vysílání omezil na jeden díl týdně. Nicméně od teď se místo toho budete každé pondělí ve 20:00 setkávat s webseriálem The Online Gamer, o který jste nás mnohokrát žádali. Název mluví za vše. Pařan onlajnovek (především Call of Duty) a jeho strastiplné příběhy vás zaručeně pobaví, nebo naštvou. Hodně lidí pozná v hlavní postavě sama sebe, hodně lidí v něm pozná své blízké. V komentářích se určitě rozjede lavina "takoví hráči nejsou, hraju 18 hodin denně a jsem úplně normální" proti "to jsou přesně oni, hráči". Na jakou stranu barikády patříte vy?

Aim High

Aim High Každou středu ve 20:00 se budeme věnovat akční komedii Aim High. Nick Green je tajným agentem pracujícím pro americkou vládu - je efektivní, chytrý a smrtícíKromě toho má taky v úterý odevzdat referát na Zločin a trest, začíná propadat z fyziky a má slabost pro přítelkyni plavecké hvězdy školy... Nickovi je totiž teprve 16 let a větší starosti než najatí zabijáci a protivládní konspirace mu dělá život středoškoláka. V hlavní roli nové akční komedie uvidíte Jacksona Rathbonea (sága Stmívání). Dále hrají Aimee Teegarden (Friday Night Lights), Matthew Moy (Han z 2 Broke Girls), Greg Germann (Richard z Ally McBeal) a Rebecca Mader (Charlotte z LOST)… První série má šest dílů a nedávno bylo oznámeno, že letos bude odvysílána druhá řada, takže se máme na co těšit. První díl jsme již odvysílali a zhlédnout ho můžete zde.

Poznej své memy

Meme Každý čtvrtek se v 17:00 ponoříme do světa internetových fenoménů. Poznej své memy (Know Your Meme) je internetový seriál, který se zabývá objasňováním původu různých populárních memů a jasným vysvětlením jejich významu spolu se spoustou zajímavostí. První díl jsme již odvysílali a zhlédnout ho můžete zde.

Save The Supers

Supers A každou neděli ve 20:00 se budete setkávat se superhrdiny z webseriálu Save The Supers. Toto dílko vytvořil na našem webu již poměrně známý Sandeep Parikh (Zaboo z The Guild), který dal navíc dohromady skvělé herecké obsazení. Webseriál je parodií na nejrůznější superhrdinské filmy a klišé - především na známou Justice League. Hrdinové tohoto webseriálu ale řeší hlavně problémy s rozpočtem a s ním související existenční krizí. Těšit se můžete na spoustu originálních schopností, povedené efekty, hostující hvězdy jako Feliciu Day nebo Setha Greena, a především na pravidelnou dávku skvělého humoru. Ze stálic našeho webu zůstává beze změny pravidelné zpravodajství The Onion, Herní koutek, Hudební klenoty 20. století, Biografie hvězdAngry Video Game Nerd. Stejně tak se můžete těšit na svou pravidelnou dávku talk show. Doufám, že jsme vás naši novoroční nabídkou aspoň trochu potěšili a zůstanete nám i nadále věrni. V anketě pod článkem nezapomeňte hlasovat a dát nám vědět, na kterou z novinek se těšíte nejvíce.
[poll id="56"]
0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:4 838

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář