SolamBee dočasně nedostupná (AKTUALIZOVÁNO)

AKTUALIZACE 14.2. SolamBee: Tak s radostí oznamuji, že jsem živá a při vědomí. Mozek snad funguje, a doufám, že se k němu po nějaké době a fyzioterapii připojí i zbytek těla. :) Moc všem děkuju za vzkazy a reakce, a doufám, že se co nejdřív do provozu webu opět zapojím - byť je očividně v dobrých rukách. :)Vážně díky a přeju, ať je čas na wwww.videacesky.cz strávený vždycky jen příjemně... AKTUALIZACE K 29.1.: Tak nechci nic zakřiknout, ale včera jsme se stavovali za sestrou a došlo u ní k rapidnímu zlepšení. Už dýchá bez přístrojů, je schopná se najíst, usmívala se na nás a šeptem mluvila a pokládala nám otázky. Jednou z prvních bylo, jestli zvládáme web, hodně jí hlavou vrtá, že musí stihnout daňové přiznání a taky několikrát opakovala, že už chce domů. Dnes byla na poslední operaci (s pánví) a možná už o víkendu se bude řešit její převezení do FN Hradec Králové, abychom to k ní konečně měli trochu blíž. Také už se dožaduje notebooku a mobilu, takže doufám, že si to tu brzy přečte a něco vám sama napíše. Samozřejmě ji čeká dlouhá rehabilitace a ještě pořád je hodně unavená a nejsme si jisti, jestli si všechno pamatuje a umí, ale i tak udělala hodně velký pokrok. Díky všem za podporu.
AKTUALIZACE K 27.1.: Tak bohužel nemáme stále definitivně potvrzeno, že sestra neutrpěla žádné poškození mozku, vše si pamatuje a umí. Klinicky je sice v hlavě vše v pořádku, ale stále nenabyla plného vědomí. Každopádně už sama dýchá a postupně se začíná trochu probouzet. Sem tam mrkne, něco řekne nebo se pohne. Dobrou zprávou je, že nás všechny poznala. Její první slovo po nehodě bylo "monitor" a na sestřičky prý chvílemi mluví anglicky. Taky se nám snažila něco napsat, ale bohužel to nebylo čitelné. Během návštěvy na ni máme neustále mluvit, takže se za ní v týdnu vydám (máme to asi 200 km daleko) a budu jí číst vaše vzkazy. Třeba jí to trochu pomůže. Až budeme vědět víc, ozvu se.
Omlouvám se všem fanouškům Conana, ale na dnešek jsem nestihl připravit překlad nového videa. A tím špatné zprávy nekončí. Mou sestru, která na webu už přes dva roky překládá pod přezdívkou SolamBee a posledních pár měsíců má na starosti většinu korektor a web doslova vede, totiž včera navečer v Brně na přechodu srazilo auto a momentálně leží v tamní fakultní nemocnici v umělém spánku... Má těžký otřes mozku, polámaná žebra, holení a pažní kost, pánev, bérec, klíční kost atd., zatím nejde vyloučit ani poranění mozku, i když tam má prý jen drobné krvácení, které by nemělo nic znamenat. Dneska se ji snažili probudit, ale začala se klepat a nenesla to dobře, takže ji zase uspali a od té nehody ještě nebyla při vědomí. Dnes jsem se na ni jel s rodinou podívat a zítra by měla jít na první operace těch zlomenin, tak uvidíme. Držte palce a prosím, buďte shovívaví. Je možné, že pojede v nadcházejících dnech web tak trochu v "nouzovém režimu". Ještě k tomu jsme před pár dny odstartovali soutěž Staň se tipařem, kde je hodně práce s výběrem videí k překladu, takže se tu třeba každý den neobjeví 4 nová videa tak, jak jste byli doposud zvyklí. Také se omlouvám, že jsem u tohoto informativního článku neumazal hodnocení, které je tu naprosto bezpředmětné, ale plug-in ve WordPressu tuto možnost nenabízí, takže toho s tím moc nenadělám. Díky za pochopení! BugHer0
100 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:1
Počet zobrazení:5 671

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář