Soutěžte s webem VideaČesky.cz!

Slibovaná soutěž je tady!

Soutěžte s webem www.videacesky.cz a vyhrajte luxusní značkové parfémy od společnosti Xparfemy - www.xparfemy.cz. Pravidla jsou vcelku jednoduchá. Stačí když vytvoříte z čehokoli a jakýmkoli způsobem nápis VideaČesky.cz a pošlete nám ho v obrazové podobě. Nápis můžete zformovat například ze svých spolužáků, které následně vyfotíte, nakreslit do skicáku, složit z párátek, vytvořit v nějakém grafickém programu atd. Fantazii se meze nekladou! Obrázky, které nám přijdou na mail a budou splňovat podmínky soutěže, zveřejníme na naší Facebook stránce a ostatní budou moci u fotky, která vás zaujme, kliknout na tlačítko „To se mi líbí“. Nápisy, které budou mít 31. října o půlnoci nejvíce „To se mi líbí“ hlasů, získají luxusní značkové parfémy od společnosti Xparfemy - www.xparfemy.cz.

Jak zaslat soutěžní fotografii?

Své výtvory zasílejte jako přílohu mailu ve formátu JPG na adresu info@videacesky.cz. Předmět mailu bude mít následující podobu: „Soutěž – jméno a příjmení“. Do mailu napište svou adresu, jméno, pod kterým jste registrováni na Facebooku, pokud tam máte účet, a odpověď na otázku: V jaké ulici v Praze se nachází kamenná prodejna Xparfemy.cz? Na závěr napište, jaké denní návštěvnosti podle vás dosáhne náš web v den ukončení soutěže, tedy 31. října. V případě, že budou mít po ukončení soutěže dva nápisy stejný počet hlasů, rozhodne toto číslo o vašem osudu. Kdo bude svým tipem blíže ke skutečné návštěvnosti našeho webu dle serveru www.toplist.cz, ten získá výhru. Pět cen, o které se soutěží, můžete vidět níže. Po ukončení soutěže si vítěz vybere cenu dle vlastních preferencí. Po něm si vybere cenu ten, kdo skončí na druhém místě a tak dále a na pátého výherce zbude poslední cena. Tento systém jsme zvolili hlavně proto, že u tohoto typu zboží záleží na tom, jestli chcete cenu pro sebe nebo pro svůj protějšek, a na tom, jakou značku vy osobně preferujete. Ti z vás, jejichž maily nebudou vyhovovat výše uvedeným požadavkům, nebudou do soutěže zařazeni! Na každého člověka je možno odeslat pouze jednu fotku! Pokud jich zašlete více, do soutěže bude zařazena pouze první zaslaná! Fotky a obrázky můžete posílat od této chvíle až do konce soutěže, ale čím později je pošlete, tím méně času budou mít ostatní na to, aby vám dali na Facebooku hlas, takže na nic nečekejte. Víme, že u opravdu dobrých nápadů budete potřebovat nějaký ten čas na jejich realizaci, takže první várku fotek zveřejníme na Facebook naráz až příští pátek, 15. října! Poté budeme vaše díla publikovat na Facebooku vždy v den, kdy obdržíme váš mail mezi 20. hodinou a půlnocí.

Co můžete vyhrát?

Parfém

Giorgio Armani Code

dámská EDP 75 ml + sprchový gel 50 ml + tělové mléko 50 ml. více zde!
parfém

Gucci Flora By Gucci

dámská EDT 75 ml + 100 ml tělové mléko + 100 ml sprchový gel více zde!
parfém

Carolina Herrera 212 for Men

pánská EDT 100 ml + 100 AS + taška přes rameno více zde!
parfém

Elizabeth Arden Green Tea Revitalize

dámská EDT 50 ml - 150m revitalizační fluid + 50ml tělový peeling + taštička více zde!
parfém

Calvin Klein One

unisex EDT 100 ml + toaletní taška více zde!

Představení sponzora

Nechte se okouzlit romantickým světem vůní v internetové parfumerii Xparfemy.cz. Parfémy všech světových značek, luxusní pleťová i dekorativní kosmetika, to jsou lahůdky pro Vaši krásu, které Xparfemy.cz nabízejí za bezkonkurenční cenu. Potěší Vás nejen široká nabídka pro nejnáročnější klientelu, ale také expresní dodání, garance originality a zejména výběr dárků ke každé objednávce. Xparfemy.cz již několik let patří mezi top české internetové parfumerie. Zákazníkům nabízí pohodlný výběr z rozsáhlé palety produktů a nákup za ceny nižší než internetové. Možnost volby několika způsobů platby a dopravy, spolehlivé doručení a přesné informace formou emailu a sms o stavu objednávky jsou jedním z důvodů, proč se klienti na stránky Xparfemy.cz rádi vracejí.
Chcete-li se do světa parfémů ponořit všemi smysly, využijte možnosti nákupu vzorků parfémů, které tato internetová parfumerie nabízí jako jediná v České republice. Aktuálně disponuje vzorky více než tří set různých vůní v ceně 25-50 Kč. < Vyzkoušet nové vůně, příjemně si odpočinout u šálku dobré kávy, popovídat si o kosmetice či bez předchozího objednání nakoupit parfémy pro Vás a Vaše blízké – to vše umožňuje útulná kamenná parfumerie Xparfemy.cz v Sokolské 19 na Praze 2. Ceny zde samozřejmě odpovídají cenám internetového obchodu a ochotné asistentky rády pomohou s výběrem.
0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:3 304

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář