Spousta opravených videí

Jelikož žádná videa nejsou umístěna na našem serveru a vkládáme je k nám z YouTube a podobných služeb, má to bohužel za následek to, že někdy původní autoři video z YouTube smažou nebo znemožní jeho vkládání na cizí weby. V takových případech u nás video přestane fungovat. Určitě jste se už s nějakým nefunkčním videm setkali. Chápeme, že je to nepříjemné, ale dokud budeme závislí na externích službách, tak se bohužel nedá nic dělat a občas se to stane. Dobrou zprávou však je, že neustále pracujeme na znovuzprovoznění všech nefunkčních videí. Někdy je to snadné, jelikož video je na YouTube v mnoha kopiích. Jindy bohužel video znovu zprovoznit nejde, ať se snažíme sebevíc. Dnes bychom vás rádi upozornili na pár zajímavých videí, která jsme v poslední době opravili, a vy se na ně tak můžete konečně podívat, pokud vám třeba při prvotním zveřejnění unikla. Opravili jsme desítky (a průběžně opravujeme další a další), ale poukážeme jen na ty nejzajímavější.
Pavouk
Povedený krátký film o tom, že žertík může někdy zajít až moc daleko.
10 pravidel
Zprovoznili jsme drtivou většinu skečů německého komika Michaela Kesslera, který vtipně předvádí, jak se (ne)chovat ve všemožných životních situacích.
Invaze slimáků
Povedený animák o bitevním poli na vaší zahradě.
Produkční vlogy Hobita
Už za pár týdnů se do kin vřítí očekávaný Hobit, tak není od věci si připomenout zajímavé pohledy za kulisy. Všech 8 dílů by mělo být funkčních. Dnes se navíc objevil deník devátý, který pro vás jistě také brzy přeložíme.
Věříme v Boha
Nesmírně oblíbený krátký film úspěšného režiséra Jasona Reitmana, který pojednává o "životě po životě"...
Begin Japanology
Série zajímavých dokumentů o rozličných aspektech japonské kultury. Ne všechny epizody se nám podařilo zprovoznit, ale jelikož díly na sebe nijak nenavazují a fungují i jako samostatné celky, neměl by to být problém. Dozvíte se spousty informací o gejšách, origami, japonských hotelech, Tokijské věži, nudlích udon či suši.
Manon na asfaltu
Tento francouzský krátký film stojí za zmínku hlavně proto, že dosud u nás byl jen s rušivým ruským dabingem, takže na něj řada z vás zanevřela. Nyní se nám povedlo najít původní francouzskou verzi, tak zkuste filmu dát ještě šanci.
Válka v Iráku
Velice vtipný skeč od britského dua Johna Birda a Johna Fortunea o tom, jak je britská armáda připravená na válku v poušti (resp. nepřipravená).
Skhizein
Francouzský krátký film, jehož hlavní hrdina se musí vypořádat se svým životem poté, co ho zasáhne meteorit.
Dánský básník
Animovaný krátký film, který začíná příběhem dánského básníka Kaspera Jorgensena, jemuž dochází inspirace a vydává se do Norska, aby získal nové podněty pro psaní.

Jak hlásit nefunkční videa

Bohužel není v našich silách neustále ručně kontrolovat, zda všechna naše videa fungují (jsou jich tu tisíce), a proto je dobré, když nám o nefunkčním videu dáte vědět. Můžete pod videem zanechat komentář, ale ten je snadné přehlédnout, takže je lepší zároveň také použít tlačítko “Nahlásit nefunkční video”, které najdete pod každým videem hned vedle tagů (pod boxem s podobnými videi). Kliknutí na tlačítko nezaručuje okamžitou opravu, ale alespoň zvyšuje šanci, že si nefunkčního videa všimneme dříve. Obzvlášť pokud na tlačítko klikne více lidí. V případech, kdy o nefunkčnosti videa víme, ale zatím se nám nepodařilo ho opravit, najdete v popisu nápis VIDEO JE MOMENTÁLNĚ NEDOSTUPNÉ. V takových případech nám nefunkční video není třeba hlásit.
0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:4 125

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář