Staň se tipařem VideaČesky.cz + průběžné pořadí soutěže

Chcete se podílet na činnosti našeho webu, ale překlad vás neláká? Chcete ovlivňovat zaměření videí na webu? Chcete, aby se na webu objevilo i VAŠE jméno? A co ještě nějakou pěknou odměnu? Je tu příležitost právě pro vás!

Konečné pořadí soutěže:

# odkaz na video tipař známka počet hodnocení
1. Dějiny času Josef Kotalík 9,5 810
2. Výstup na nejvyšší jeřáb v Evropě Jakub Kriebel 9,5 768
3. Skok Felixe Baumgartnera z jeho vlastního pohledu Jan Dočekal 9,5 506
4. Žiletky za babku Tomáš Machala 9,4 936
5. Smrtící živočichové: Armáda mravenců Jaroslav Andrejčík 9,4 825
6. Jak si mýt vlasy ve vesmíru Katka Chroustová 9,1 477
7. George Carlin o válce a americké politice Matěj Fišer 9 697
8. Nachytávka v drive thru Petr Matoušek 8,9 504
9. BBC láká na zimní olympiádu v Soči Franta Krejčí 8,9 457
10. Historicky přesná disneyovka Pavel Kochta 8,8 803
11. Ve zkratce: Randil jsem u filmu Tomáš Pokorný 8,7 723
12. 16 slov, která v angličtině neexistují Jan Mareš 8,7 685
13. Jaderná energie zachraňuje životy Martin Cingálek 8,7 345
14. Mumifikace Dominik Fryč 8,7 252
- Mlátička superhrdinů: Batman vs. Deadpool Franta Krejčí 8,6 602
15. Záchrana z tekoucího písku Jarda Buček 8,5 892
16. Morfeus ví, co je luxus Petr Beran 8,5 608
17. Chodci, nebo zombie? Andrej Zbín 8,5 424
18. Muzikálový Assasin's Creed 4 Filip Jedlička 8,5 351
- Průvodce po Sydney Franta Krejčí 8,4 235
19. Žijete svůj život naplno Charlie Junior 8,3 705
20. Rande naruby Hana Svozilová 8,2 636
- Automatická zpověď Matěj Fišer 7,8 463
- Veletrh fiktivních společností Jan Mareš 7,7 440
21. Neil deGrasse Tyson o víře Matúš Námešný 7,7 387
22. Vítejte v Praze David Piskoř 7,3 932
- Parodie na Vsauce Josef Kotalík 7 1133
23. Herní zlozvyky Tereza Rašilovová 7 876
24. Co Asiaté nesnášejí? Peťa Hejl 7 548
- Jak se nechat vyhodit z hotelu David Piskoř 6,6 1069
25. Office 2010 ve filmu David Špulka 6,4 427
26. Opisování na základce Kačka Škrabalová 5,8 729
27. Rozhovor s Lokim Gábina Sczepanková 5,6 893
28. Offline Mikuláš Poul 4,5 449
* známka videa a počet lidí, kteří video ohodnotili, se zaznamenává vždy přesně týden (168 hodin) od chvíle jeho zveřejnění a poté již se do skončení soutěže nemění, tak aby měla všechna videa stejné podmínky

O co jde?

Budete se divit, ale naši překladatelé mají nějaké ty osobní životy a někdy jsou s časem dost na štíru. Pokud tedy nemusí před samotným překladem strávit hodiny času pročesáváním YouTube, podstatně jim to usnadní práci (nehledě na to, že každý má jiný vkus a my bychom rádi nabízeli pro každého něco). Kvalitních tipů tedy není nikdy dost a vašich hodin promarněných prokrastinací u YouTube si celý náš překladatelský tým nesmírně cení! I proto vyhlašujeme soutěž o „nejlepšího tipaře“.

Jak se zúčastnit?

Ode dneška vás na naší FB stránce VideaČesky.cz každý den ve 20:00 požádáme pomocí speciálního statusu o tip na určité video. Tím „určité“ se myslí, že každý den půjde o jiný typ videa a případně bude limitovaná např. jeho délka… Stačí, když ve zbytku dne na Facebooku prostřednictvím komentáře u daného statusu navrhnete tip na překlad videa, které požadavky splňuje a podle vás by stálo za překlad.

Jak bude probíhat soutěž?

Ostatní budou moci váš tip lajkovat, čímž se zvýší pravděpodobnost, že si ho všimneme a video si pustíme. Konečné slovo mají ale naši překladatelé - ti rozhodnou, který z navržených tipů opravdu stojí za překlad. Jeho autor se stane „vítězem dne“ a dané video se přesně o týden později ve stejný den objeví na našem webu s českými titulky. V popisku videa bude navíc vždy uvedena přezdívka nebo jméno „tipera“, který nám toto video k překladu navrhl. Na konci února budeme mít celkem 35 vítězů dne a podle počtu hodnocení u videí a výsledné známek od našich návštěvníků (která se bude vždy týden po vydání videa s překladem zapisovat), vyhlásíme celkové pořadí a soutěžící si mezi sebou rozdělí níže uvedené ceny.

Pár doplňujících pravidel na vysvětlenou:

  • v případě opakujících se tipů o určení tipaře rozhoduje staré dobré „kdo dřív přijde…“ (čas zaslání).
  • do soutěže nebudou zařazena videa/kanály, které se na našich stránkách už pravidelně objevují (např. Conan, Vsauce, Norman, Key a Peele, Upřímné trailery…)
  • upřednostňujeme oficiální YouTube kanály, jinak nemusí být váš tip brán v potaz
  • tipy budete moci posílat každý den až do 16. února, každému videu necháme po zveřejnění týden na nasbírání hodnocení a poté zaznamenáme výslednou známku a počet lidí, kteří video ohodnotili
  • v posledním únorovém týdnu soutěž vyhodnotíme a zkontaktujeme všechny vítěze

null

Co kromě nehynoucí slávy tedy můžu získat?

Nejen, že vaše jméno spatří a případně začnou uctívat (člověk nikdy neví a kultů je čím dál víc…) tisíce lidí, pokud budete chtít, můžete s webem navázat trvalou spolupráci a být za své tipy dokonce i symbolicky odměňováni + na ty nejlepší tipaře čekají věcné ceny od našich sponzorů: 1. LCD monitor 24" BenQ GW2460HM 2. dárkový kupon na slevu 2 000 Kč na kurz Tutoru (použitelný na jazykové nebo přípravné kurzy) 3. desková hra Galaxy Trucker + tričko Pandemic dle vlastního výběru 4. desková hra Revolver + tričko Pandemic dle vlastního výběru 5. desková hra Bylo nebylo + tričko Pandemic dle vlastního výběru 6. desková hra Stanice Paranoia 7. desková hra Bylo nebylo 8. desková hra Munchkin 9. kostková hra Zombie Dice 10. Nástěnný plakát Středozemě 11. - 35. poukaz na 20% slevu při nákupu na e-shopu pandemic.cz a 10% slevu při nákupu na e-shopu planetaher.cz

Sponzoři soutěže:


Tutor

tutor Tutor je jazyková škola, která kromě výuky jazyků nabízí i přípravné kurzy k přijímacím zkouškám na VŠ a přípravné kurzy ke státní maturitě. Přípravné kurzy můžete navštěvovat v 10 městech České republiky. Jazykové kurzy můžete navštěvovat v Praze, Brně, Hradci Králové a Pardubicích. Pokud se chcete zlepšit v cizím jazyce, připravit se na jazykovou zkoušku, zvládnout státní maturitu nebo úspěšně absolvovat přijímačky na VŠ, Tutor je ta správná volba pro Vás.

PlanetaHer.cz

planeta_her PlanetaHer.cz je specializovaný obchod s moderními společenskými hrami, za kterým stojí skupina zkušených hráčů. Na našich stránkách naleznete jeden z největších výběrů her v České republice. Kromě her v Česku běžně dostupných se zabýváme především dovozem her ze zahraničí, najdete tak u nás spoustu her, které v našich končinách běžně neseženete! Přejeme vám pěkné hraní!

Pandemic

pandemic Pandemic je virtuálním místem, kde naleznete originální designy dvou grafiků: Eddy_cz a Mishan D. V e-shopu si můžete vybrat originální trička, plakáty či folie na notebook.
Děkujeme také společnosti M&M reality holding, která nám do soutěže poskytla finanční dar. Doufáme, že díky vám objevíme spoustu nových a zajímavých YouTube kanálů a uděláme vám radost nějakou tou cenou. Také děkujeme všem, co nějaký ten tip už poslali, pravidelně k nám chodí, hodnotí či komentují! Bez vás by to nešlo...
55 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:2
Počet zobrazení:5 565

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář