Výsledky soutěže Staň se tipařem VideaČesky.cz

Naše velká únorová soutěž Staň se tipařem je u konce. V jejím průběhu jsme přeložili celkem 35 videí, která jste nám sami navrhli. Některá propadla, jiná slavila úspěch. Ti nejúspěšnější tipaři budou v průběhu týdne odměněni věcnými cenami uvedenými v tabulce níže. Děkujeme všem soutěžícím za to, že se zúčastnili a posílali kvalitní tipy. Obzvláště nás překvapilo, jak byli všichni na Facebooku poslušní a posílali opravdu jen tipy na videa, aniž by měli nemístné komentáře, že je soutěž nezajímá atd. Dále musíme poděkovat všem partnerům, bez kterých by nebyla tato soutěž uskutečnitelná. Doufáme, že se vám soutěž líbila a určitě se pokusíme v budoucnu připravit nějakou další. Kompletní pořadí videí i s výslednými známkami a počtem hodnocení najdete zde.

Konečné pořadí soutěže:

# odkaz na video tipař cena
1. Dějiny času Josef Kotalík 24" monitor BenQ GW2460HM
2. Výstup na nejvyšší jeřáb v Evropě Jakub Kriebel sleva 2 000 Kč na kurz Tutoru
3. Skok Felixe Baumgartnera z jeho vlastního pohledu Jan Dočekal desková hra Galaxy Trucker + tričko Pandemic
4. Žiletky za babku Tomáš Machala desková hra Revolver + tričko Pandemic
5. Smrtící živočichové: Armáda mravenců Jaroslav Andrejčík desková hra Bylo nebylo + tričko Pandemic
6. Jak si mýt vlasy ve vesmíru Katka Chroustová desková hra Stanice Paranoia
7. George Carlin o válce a americké politice Matěj Fišer desková hra Bylo nebylo
8. Nachytávka v drive thru Petr Matoušek desková hra Munchkin
9. BBC láká na zimní olympiádu v Soči Franta Krejčí kostková hra Zombie Dice
10. Historicky přesná disneyovka Pavel Kochta plakát Středozemě
Poukazy na 20% slevu při nákupu na e-shopu pandemic.cz a 10% slevu při nákupu na e-shopu planetaher.cz vyhrávají: Tomáš Pokorný, Jan Mareš, Martin Cingálek, Dominik Fryč, Franta Krejčí, Jarda Buček, Petr Beran, Andrej Zbín, Filip Jedlička, Karel Maňas, Hana Svozilová, Matěj Fišer, Matúš Náměšný, David Piskoř, Josef Kotalík, Tereza Rašilovová a Peťa Hejl!

Sponzoři soutěže:


Tutor

tutor Tutor je jazyková škola, která kromě výuky jazyků nabízí i přípravné kurzy k přijímacím zkouškám na VŠ a přípravné kurzy ke státní maturitě. Přípravné kurzy můžete navštěvovat v 10 městech České republiky. Jazykové kurzy můžete navštěvovat v Praze, Brně, Hradci Králové a Pardubicích. Pokud se chcete zlepšit v cizím jazyce, připravit se na jazykovou zkoušku, zvládnout státní maturitu nebo úspěšně absolvovat přijímačky na VŠ, Tutor je ta správná volba pro Vás.

PlanetaHer.cz

planeta_her PlanetaHer.cz je specializovaný obchod s moderními společenskými hrami, za kterým stojí skupina zkušených hráčů. Na našich stránkách naleznete jeden z největších výběrů her v České republice. Kromě her v Česku běžně dostupných se zabýváme především dovozem her ze zahraničí, najdete tak u nás spoustu her, které v našich končinách běžně neseženete! Přejeme vám pěkné hraní!

Pandemic

pandemic Pandemic je virtuálním místem, kde naleznete originální designy dvou grafiků: Eddy_cz a Mishan D. V e-shopu si můžete vybrat originální trička, plakáty či folie na notebook.
Děkujeme také společnosti M&M reality holding, která nám do soutěže poskytla finanční dar.
50 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:1
Počet zobrazení:5 132

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář