Změna vysílacího programu na léto

Jak už jste si na našem webu zřejmě zvykli, funguje tu kromě spousty samostatných videí hned několik pravidelných rubrik. V čase letních prázdnin si ale některé z nich dají pauzu. Uvnitř článku se dozvíte víc...

Key a Peele
Tahle dvojka vás baví pravidelně každý pátek v 17:00 už víc než rok a půl. Nicméně pauza je nutná. Ty nejlepší a nejvtipnější skeče jsme přeložili, takže si dáme radši přestávku a počkáme, jestli se po prázdninách neobjeví nový kvalitní obsah. Víme, že nás za to moc chválit nebudete, ale věřte nám, že je lepší to přerušit, než za každou cenu překládat videa, která by u vás sklidila podprůměrné hodnocení...

Glove and Boots
Tihle maňásci nemají zdaleka tak velkou fanouškovskou základnu jako Key a Peele, ale i oni si dají přes prázdniny pauzu. Ninjer teď nemá moc času nazbyt a sledovanost u některých dílů dost pokulhávala.

Vsauce
Michael má bezpochyby hodně zajímavá videa, ale překládat je každý týden není vůbec snadné. Dohledávat se musí spousta odborných termínu, a navíc je to hodně časově náročné, takže toho má tynka celkem pochopitelně plné zuby a chce si přes prázdniny trochu odpočinout. Pondělky budou tedy od této chvíle bez Vomáčky. Nicméně plánujeme i přes prázdniny překládat celou řadu jiných naučných a vědeckých videí, takže nezoufejte.

To je k "rušení" pravidelných rubrik všechno. U ostatních pořadů se nic nemění a budou se i v létě vysílat a překládat tak, jak jste zvyklí. Podrobný program najdete zde.

0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:5 646

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář