Jak to bude dál?

Ahoj, v postu se nedávno BugHer0 rozloučil, takže já bych se chtěl představit a nastínit vám, kdo jsme a jaké máme plány s VideaČesky.cz. Jsme parta kamarádů, kteří provozují webové stránky jako raketka.cz, flek.cz nebo třeba mujsoubor.cz. VideaČesky.cz jsou jedním z nejzajímavějších projektů na českém internetu a to, co se tady povedlo vybudovat, je opravdu ojedinělé - fantastická komunita a kvalitní obsah, to jsou pilíře, na kterých chceme dál stavět.

Na webu budu vystupovat hlavně já (Alda) a Corwin8. Já se budu starat o technickou část webu, o nové vychytávky/nápady a směr webu. Corwin8 se bude starat hlavně o překlady, překladatele, komunikaci v diskuzích, nové kategorie, atd. Dále jsem domluveni, že BugHer0 zde bude stále dál působit :).

Co plánujeme

Vím, jak těžké je pracovat 5 let na jedné a stejné věci pořád dokola. Člověk už nemá tu motivaci, co je vždy u nového projektu. My tu motivaci teď máme a budeme se snažit web co nejvíce zlepšovat. Pod BugHer0vým rozloučením zaznělo pár názoru, že to teď půjde s VideaČesky.cz dolů, já si naopak myslím, že všichni máme ideální příležitost pro nakopnutí webu k ještě lepší budoucnosti.

Souběžně s vylepšováním stávající podoby webu připravujeme i celý redesign, který by měl VideaČesky.cz posunout zase o kus dál.

Co uděláme hned tento měsíc

  • zprovozníme přihlášení (tak jak to bylo předtím)

  • s tím souvisí i zabezpečení proti hacku, celý systém se musí pročistit a aktualizovat

  • začneme přidávat víc obsahu, plánujeme 4-8 postů za den

  • zprovozníme web i pro mobilní telefony a tablety

  • představíme nový redesign webu, jeho podobu a nové funkce které chystáme

Reklama

Reklama je pro takový typ webu nutná. Z peněz zaplatíme vývoj nového webu, překladatele a kvalitní hosting. Jak už říkal BugHer0, současný stav udržitelný není. Hlavně překladatelé tady odvádí velký kus práce a chceme, aby dostali taky svůj podíl. Určitě tady nechceme formáty přes celou obrazovku, které třeba vídáme často na csfd.cz, takže přidáme jenom pár bannerů, to by mělo být únosné pro všechny.

Obsah

Budeme dál pokračovat v přidávání aktuálních pořadů. Zkusíme přidat i nový obsah, sami se můžete pod videem vyjádřit jestli máte o dané pořady zájem :). Jinak mé oblíbené seriály jsou Conan, Jimmy carr, John Oliver, Craig, atd..

Jaké jsou vaše oblíbené pořady?

Jaké další pořady chcete přidat?

Jaké funkce chcete přidat?

Co vám teď vadí nejvíc na VideaCesky.cz?

Kolik videí chcete aby denně vycházelo? (4/6/8/10)

Bez vás, oddaných návštěvníků a diskutérů, to nikdy nepůjde, pomozte nám vykročit správným směrem, aby VideaČesky.cz dál platila za jeden z nejzajímavějších českých webů!

0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:5 479

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář