Nominujte nás do Křišťálové Lupy 2017

Již od ledna 2010 vám každý den přinášíme ta nejlepší videa s kvalitními českými titulky. Mnozí z vás si možná ještě vzpomínají, že jsme hned v roce 2010 v této známé internetové anketě zvítězili – konkrétně v kategorii Dobrej nápad. Uběhlo sedm let a my se opět ucházíme o Vaši přízeň. Pokud náš web pravidelně navštěvujete a jste s naším vyběrem videí a prací našich překladatelů spokojeni, budeme moc rádi, když navštívíte tuto stránku a pomocí formuláře napravo nás nominujete náš web www.videacesky.cz do kategorie Zájmové weby. Pak už stačí vložit Váš e-mail, případně nominovat weby v dalších kategorií, a nominaci odeslat.

Pokud nasbíráme do 27. srpna dostatek hlasů, probojujeme se do další fáze a vy nás následně budete moci podpořit a svými hlasy a rozhodnout o tom, jak to celé dopadne.

Jménem všech překladatelů Vám děkuji za zvážení nominace

BugHer0

 

 

74 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:62
Počet zobrazení:8 526

Komentáře (24)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Odhlasováno, mimochodem docela necápu nízké hodnocení téhle výzvy (64%). Samozřejmě že se někomu obsah některých videí nelíbí, i mě to občas zvedne mandle (zdravím Olivere), ale je to práce, kterou překladatelé dělají pro komunitu dobrovolně a co jsem tak pochopil spíše za symbolickou odměnu. Proto je tu možnost podpořit / nepodpořit, nicméněně sestřelovat už pouhou žádost o podporu takovéhoto projektu, mi opravdu připadá na hranici duševní poruchy.

131

Odpovědět

Překladatelé jsou skvělí, ale web jako celek nefunguje podle mých představ, takže necítím, že by měl něco vyhrát.

21

Odpovědět

+jjkTo by mě docela zajímalo... dokázal bys říct něco konkrétního? Mně docela vadí reklamy, ale řekněme, že jsem ochoten tímto způsobem "podpořit" chod webu a nepoužívám adBlock, přeci jen z něčeho ta stránka živena být musí. Jinak pokud je důvodem podobně jako níže přidávání politicky pravicových/levicových videí, tak se asi nebudeme mít o čem bavit.

30

Odpovědět

+kocour OggyMně třeba výběr levičáckých videí, kterých je tu hromada. Třeba to tak není, ale obávám se, že se "vkus" webu změnil i po jeho odkoupení Mafrou.

05

Odpovědět

+---"Vkus" webu tvoří překladatelé, protože si sami vybírají, co budou překládat (a opravdu nám do toho nikdo nekecá). A že nemáme všichni stejný "vkus", tak to je snad jasné, ne? Jinak by na světě byla docela nuda.

00

Odpovědět

+kocour OggyTak třeba první věc, která mi vadí: Nikoho pořádně nezajímá, co mi na tomhle webu vadí. Připomínky, a některé i rozumné, jsou naplácané v Aktualitách, málokdo na ně reaguje, málokdo si jich všímá.

Návrhy nových videí se rovněž plácají do Aktualit, málo lidí má možnost se k nim stihnout vyjádřit, než nenávratně zapadnou do historie. Vůbec nevím, kdo jsou překladatelé, není tu žádný jejich seznam na stránce "Náš tým", která tu taky není. Je tu akorát stránka "Kontakt", která obsahuje "Obsah souborů ukládaných Uživatelem na server Poskytovatele nesmí být v rozporu s právním řádem České republiky." Cože? To jsou informace pro mě? Já přece žádné soubory na server neukládám... Není tady inteligentní možnost přidat smajlík. Můžeš zkusit náhodně pár znaků 0:-] a doufat, že zrovna tenhle podporují.

Vymyslel bych toho ještě spoustu. Aneb, abych zopakoval mou první připomínku, není na zdejším webu nikde rozumné místo pro návrhy a připomínky, a tak své připomínky sepisuju sem do reakce na komentář pod náhodným článkem.

PS.: Reklamy, levičácká videa a podobné kraviny ignoruju a souhlasím, že je ztráta času se o nich vůbec bavit.

21

Odpovědět

+jjkJe pravda, že od nového webu jsem předpokládal lepší funkcionalitu. Přišlo mi, že jeden čas se tu přechod ze staré verze docela řešil! Ne že by se nic nezměnilo, ale určitě by to mohlo fungovat líp. Řekněme, že videacesky.cz využívám stejně jako u starého webu, zejména na sledování videí, čímž teda trošku ztrácí smysl ta práce, která se udělala na tom novém webu, ale řekněme, že mě tolik nepálí ty připomínky, co si tu zmínil. Upřímně... vlastně mě ani žádné větší připomínky nenapadly, ale teď už chápu jak myslíš, že web nefunguje úplně dobře jako celek.

10

Odpovědět

+jjkA co nám poslat konkrétní připomínky ideálně i s návrhy na zlepšení na info@videacesky.cz? My si to moc rádi přečteme a uvidíme, co se s tím dá udělat.

00

Odpovědět

+sethePosílat připomínky na email je řešení z roku 1980, které je hloupé hned z několika důvodů, a já fakt strašně nerad podporuju hloupá řešení. Ale díky za snahu.

00

Odpovědět

+jjkMyslím, že poslat jeden e-mail ještě nikoho nezabilo (věřím, že nebudeš výjimka). Aktuální stav sice není ideální, ale jen si stěžovat a nepřiložit ruku k dílu taky není řešení. My si moc rádi tvou zpětnou vazbu přečteme, to nám ji ale musíš nejdřív dát. Tak šup do sepisování a už žádné výmluvy!

00

Odpovědět

+setheDobře, mami. Email odeslán.

20

Odpovědět

Ono to bude tím falešným popisem "nejlepší videa s kvalitními titulky". Tahle věta už dávno není pravda. Objevují se tu takové hovna a kolikrát se k tomu ještě přihlásí nějaký začátečník a je o zábavu postaráno. A co tady někdo psal ohledně reklam. ADblock to řeší s nadhledem. A když jste trochu zdatní, tak i to dementní vyskakovací okno "vypni to pls" jde zarazit.

02

Odpovědět

Díky za podporu!

00

Odpovědět

koukám na vás už mnoho let, asi 10. dokonce sem i přemýšlel že bych se rád stal někým z vás překladatelů. :) děkuji moooooooooooooooc za vaši práci. pokud mě vyplňování ňákýho formuláře nenasere, tak se vás pokusim nominovat :)

153

Odpovědět

tak sem vás podpořil :) :***

93

Odpovědět

+David KrejcárekDěkujeme za hlas. :) Je fajn mít diváky veterány, kteří to s námi táhnou dlouhá léta. :)

20

Odpovědět

Za přidávání politicky pravicových videí? Díky, ne.

327

Odpovědět

Za přidávání politicky levicových videí? Díky, ne.

1520

Odpovědět

A proč ne za tu spoustu jiných videí, která se tu jistě nepřeložila sama? Proč nepodpořit videacesky.cz kvůli naučným videím jako je "Velká válka", "Vsauce", "Smarter Every Day", "Adam všechno pokazí", nebo talkshow s Conanem, Craigem Fergusonem, Grahamem Nortonem, webseriálů jako "VGHS", "Polské legendy", "Hluboký vesmír 69", "Dorkly Bits" a mnoho dalších? Nebo tu snad sleduješ jen videa, s kterými sám názorově nesouhlasíš a nelíbí se ti? Pokud ano, proč sem teda vůbec chodíš? Jestli tady trollíš ostatní, tak bys mohl podpořit videacesky.cz jenom za to, že tu máš aspoň nějaké zázemí na trollení, protože tento web nejde cestou zákazů a banů, za to by si to možná (pro tebe) mohl tenhle web zasloužit ne? :D

243

Odpovědět

+kocour OggyZrovna "Adam všechno pokazí" je dobrej komouš ;)

04

Odpovědět

+nevimjmeno2Hm... asi si reagoval k jinému komentáři. Ale tak každý se někdy překlikne :)

20

Odpovědět

co z toho budem mít my?

716

Odpovědět

A vlastně - co z toho budou mít oni? Krom toho, že se BugHer0 s Xardassem na předávání cen nacpou chlebíčkama zadarmo a budou z toho mít sračku ještě příští tejden.

234