Pište pro VideaČesky.cz!

Baví vás psát fejetony, recenze, články nebo úvahy, ale momentálně se vám jen válí doma v šuplíku, protože nevíte, jak je dostat k lidem? Teď máte příležitost to změnit!

Jak jsme předeslali již v nedělním článku, chceme našim návštěvníkům kromě kvalitních českých titulků k zahraničním videím nově nabízet i alternativní obsah ve formě zajímavých či zábavných článků. Pokud tedy VideaČesky.cz už nějaký ten pátek navštěvujete a máte tu nějaká oblíbená videa, komiky, pořady nebo webseriály, budeme moc rádi, když nám pošlete krátký článek na libovolné téma a pokusíte se nás zaujmout.

Může jít o recenzi webseriálu, fejeton, profil některého z komiků nebo moderátorů talk show, které tu tak rádi sledujete, nebo klidně o něco úplně jiného. Hlavní je, aby to naše návštěvníky bavilo číst a souviselo to s videi, které tu překládáme nebo aktuálním děním na webu. Zkuste hodit svá slova na digitální papír a do nedělní půlnoci nám zaslat hotový článek ve formátu .doc nebo .docx na adresu info@videacesky.cz!

Pokuste se vejít do 1500 slov a hlavně nám prosím neposílejte žádné překlady a výtahy textů z Wikipedie. Chceme vidět vaši vlastní a originální tvorbu. Ty nejlepší články zde zveřejníme a několika vybraným autorům nabídneme trvalou spolupráci a atraktivní médium, díky kterému se vaše tvorba může každý den dostat až k 30 000 uživatelům.

Zkuste štěstí a pojďte nám pomoct udělat tento web ještě zajímavějším! Může to pro vás být zajímavá praxe i kariérní příležitost. :-)

Za celý tým VideaČesky.cz
BugHer0
 

 

66 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:5
Počet zobrazení:10 062

Komentáře (22)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Serte na ně, naučíme se ten jiný jazyk sami. Alternativní obsah? Jaká je k***a alternativa u koukání videa v anglickém jazyce s českými titulky. Tady si někdo asi honí brko a dopočítal se do 1500.

02

Odpovědět

V souvislosti s dnešním legendárním videem mne napadá, nebýval tu kdysi čudlík nahlásit nefunkční video?
Mohl by se třeba sepsat list featurek starého webu, které na novém nejsou, ale obávám se, že by se to nevešlo do těch 1500 znaků... :-/

101

Odpovědět

Corwin kdysi psal, že na novém webu se hlášky o nefunkčních videí posílají samy automaticky.

11

Odpovědět

Recenze na toto video: Pominu-li fakt, že popisek videa je příliš dlouhý a video neexistuje, tak mě zklamala hlavně absence tomboly.

144

Odpovědět

Nějaký Feriho příznivec? :-D

81

Odpovědět

+BugHer0Spíše Cermanuv.

40

Odpovědět

+JardaJá jsem Cerman ty p**o.

111

Odpovědět

Tak a je to tady! Založil jsem si tu konečně účet :D Něco málo mám napsáno tak se to snad bude líbit, až to dopíšu. Jen doufám, že nebude vadit sem tam nějaká pravopisná chyba nebo špatná čárka. Mám nějakou tu dys. poruchu a Word všechno neopraví :D Tak snad obsah bude dost zajímavý.

70

Odpovědět

Korektím tu veškeré titulky, článek zvládnu taky. :-D

111

Odpovědět

+BugHer0Pár chip bi ňykomu nevaďylo, ne?;-)

240

Odpovědět

+sverda...

70

Odpovědět

Dobře..... a kde vezmu digitální papír? :D

77

Odpovědět

Dělá se z digitálních stromů...;-)

400

Odpovědět

+sverdaOK díky za odpověď, jdu si koupit digitální sekeru a jdu na to :D

191

Odpovědět

+5825Tomu říkám odhodlání! :-D

122

Odpovědět

+BugHer0To teda ano! :D A kdy bude nábor nových překladatelů ? :)

00

Odpovědět

+PerryZřejmě bude ve více vlnách, ale první asi už teď o víkendu, nejpozději během příštího týdne. ;-)

00

Odpovědět

+5825Proč? Pusť si třeba warcraft nebo aoe, tam ti peasanti natěžej hromadu digitálních stromů...:-) akorát ten papír už si budeš muset udělat sám..:-)

121

Odpovědět

Prvni!

88

Odpovědět

Tak do těch 1500 slov se to vešlo, ale pošli to na e-mail ..

290

Odpovědět

+:-(Ne asi. Tady žádný články číst nehodlám! :-D

81

Odpovědět

Tvůj nick mi připoměl, že mám hlad.

150