Přiložte ruku k dílu a pomozte nám vylepšit VideaČesky.cz

Už delší dobu sledujeme, že web VideaČesky trochu změnil svůj původní účel a vlastně i cílovku. Lidé, kteří byli v roce 2010 u zrodu našeho webu, jsou tu stále s námi, ale jak se změnily i jejich priority (práce, rodina…), začalo se pomalu měnit i osazenstvo VideaČesky.

V lednu jsme oslavili 10 let webu, a protože nechceme usnout na vavřínech, chtěli bychom vás požádat o pomoc. Přiložte ruku k dílu a pomozte nám vylepšit VideaČesky.cz.

Ptáte se jak?

Je to prosté. Stačí, když nám věnujete přibližně 10 minut svého času a vyplníte krátký dotazník.

Co z toho budete mít? 

Máte jedinečnou možnost vylít si srdce a říct nám:

  • co se vám na webu líbí,
  • co se vám naopak nelíbí,
  • nebo vám dokonce vadí,
  • podílet se na dalším směřování našeho webu.

A co uděláme s výsledky?

Pozorně si je projdeme a zkusíme najít způsob, jak VideaČesky ještě vylepšit. Tak na nic nečekejte a utíkejte ten dotazník vyplnit

 

64 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:73
Počet zobrazení:7 173

Komentáře (97)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Abych nezapomněl: Také je dlouho slibováno opravení vyhledávání videí. Narovinu říkám, že Vám vyhledávání stále nefunguje a pro vyhledání videa musíme navštěvovat nejmenovaný vyhledávač. Teď jsem tu hledal (zkusmo) proslov ghanského prezidenta....na výrazy ghana, ghana proslov, ghana prezident, prezident proslov, jsem musel prohllížet xx stránek naprosto nesouvicejích videí....aby stačilo napsat do onoho vyhledávače jen "proslov ghana" a chápu, že na prvním místě byla wiki o ghaně, ale hádejte, který web i s odkazem na video mi to doporučilo na druhém odkazu?

20

Odpovědět

Víme o tom a chyba je zadána k řešení. Bohužel jsou veškeré naše požadavky v pořadníku vývojového týmu Mladé fronty a musíme čekat, až na nás dojde řada.

10

Odpovědět

Ty filtry na videa by mohly alespoň částečně vyřešit ty dementní, opakující se komenty pod určitými sériemi. I když tu stejně bude část, která se nad nimi bude chtít okázale naštvávat, jak tu někdo výstižně napsal. Ostatní prostě odkliknou, na co nechtějí narážet a rázem budou mít obě strany klid v srdci.

30

Odpovědět

Souhlasím, je to zajímavý nápad. Zkusím zjistit, co by obnášela realizace 😊

00

Odpovědět

Pokud tu jde o komunitu a komenty, tak to přece nemusíme balit a můžem něco sami vymyslet. Legendy třeba již odešli, ale v našich srdcích bude jejich odkaz dlít a pomáhat našim prstům po strastiplné cestě po klávesnici.

30

Odpovědět

Vidím to stejně. Docela by mě zajímalo, jaká pravidla moderování diskuzí by vám nejvíc vyhovovala.

00

Odpovědět

kometere ubudaju na vsetkych strankach, vseobecne

22

Odpovědět

Naprostý souhlas s Náhodným kolemjdoucím. Chodil jsem sem pravidelně xkrát týdně a vždy si pustil skoro všechna videa a už v průběhu sledování se těšil do diskuse, kdo jak reagoval. A uživatelé, kteří tu prudili, většinou měli své příspěvky už dávno schované díky nízkému hodnocení. A i na některé ty trolly se člověk těšil - mělo to styl.
Nyní si pustím jedno dvě videa, protože ta skladba je taková... nevím....přijde mi jak zaměřena na mladší osazenstvo. Ale je to možná i tím, že každý se někam posouváme. Dříve jsem hltal Normana, protože to bylo něco nového....ale po 10., 20. videu už jsem trochu přeNormanován a řekl bych, že už taky trochu vaří z vody. Prostě už mě to neláká a to jsem se u jeho videí ze začátku málem válel smíchy. Stejně tak John Oliver - dříve jsem ho hltal, protože to byl nový formát pořadu a líbilo se mi to. Teď už jsem na jeho samolibé výstupy trochu alergický. Jeho pitvoření, grimasy, opakování svých vtipů. To samé mám i s Would I Lie to You, NPC man, Key&Peele, a podobné. Ze začátku hodně vtipné, protože jsem to neznal, postupem času to nějak vyčpělo a pro mě ztratilo zájem.
Návrhy na zlepšení : vrátit starý formát diskuse a povolit filtry na videa, nebo spíše kategorie (fakt si nikdy nepustím nějaký animovaný webseriál typu Doraleous a společníci, Odvážní válečníci, Cyanide & Happiness a podobné). Taky zrovna nemusím moc standup komiky (až na Ricky Gervais :)) takže kdyby šlo odfiltrovat, že nemám zájem vidět indické, francouzské, britské, švýcarské a kdoví jaké tu ještě překládáte "komiky", tak by mě to fakt potěšilo.
Jak už jsem psal v dotazníku - uvítal bych více naučných videíí ... kam se poděl Derek z Veritasium ? Kde skončil Tom Scott z Computerphile (to byl tak úžasný nadšenec, jeho videa jsem hltal!!) nebo Destin ze Smarter ever Day ?? I toho Michaela z Vsauce bych zkousnul místo toho, co tu teď přibývá....

80

Odpovědět

Výborně, tak to už jsme i s "Náhodným kolemjdoucím" tři lidi, co souhlasí s jeho názorem :) Taky nevím, jestli je chyba v návštěvnících webu (tedy v nás), nebo s výběrem videí, ale dřív jsem si taky pouštěl skoro všechno, teď jsem tu spíš ze setrvačnosti.

30

Odpovědět

+Calybos4391Cim dalej tym viac fakeprogress lobby, to taha dolu. Design je jeden krok vpred a dva naspat - darkmode je super, no diskusie su neprehladne (chcelo by to vlakna) a horna lista nemusi byt always on top! V minulosti tu malo kazde video min 20-30 prispevkov a niektore kludne aj 150+, diskusie sa tak nemazali a shadowbany to len zaklincovali. Prec s lgbt lobby a cenzurou a ono sa to vrati do starych dobrych kolaji...

05

Odpovědět

+pravdassJaká zas lgbt lobby? Když zadáš do vyhledávače "GAY", tak drtivá většina překladů jsou vtipná videa...

51

Odpovědět

+pravdassBože, to tvoje patlání angličtiny a slovenštiny dohromady je fakt hnus.

30

Odpovědět

Doraleousovi bys měl určitě dát šanci. Získá si tě! :-D

40

Odpovědět

Ať se cesty VČ ubíraly za ty roky různýmii cestami a ne všechny byly pro všechny lichotivé, tak udržet něco takového v chodu určitě není nic lehkého. Je skvělé, že pátráte po tom co zlepšit. Za skvělou překladatelskou práci, fajn team VČ a snahu se zlepšit vám děkuji a držím palce :)

90

Odpovědět

Díky, i to je občas dobré slyšet :-)

50

Odpovědět

Nešlo by udělat v mobilním zobrazení (na stojáka) viditelné avatary u komentářů? Bez toho je tu pro mě každý míň jak anonym, i když jsem vyrůstal na xchat, xko, mIRC :)

O přehrávači, kvůli kterému jsem sem přestal sám pravidelně chodit, o tom se asi nemá cenu už několikátým rokem bezezměny bavit, takže to by bylo z mojí strany vše. ;)

Za moderování diskuzí jedině plus. Bez imbecilů typu Zlopán, Jarinin aj. se určitě obejdu. Asi jsem strašně přecitlivělý, jak tady nějaký páv tupě obhajuje hloupost takových individuí.

77

Odpovědět

Tento web sleduji již hodně dlouho, ale můj zájem nějak upadá. Nevím, zda je to mnou (změnou vkusu) nebo těmi videi. Už to ale není, co to bývalo.

Když vezmu úvodní stranu, tak je tu 27 nových videí. Z čehož jsem si pustil NPC, Černá díra (v půlce jsem ale zjistil, že už jsem to někdy viděl) a Petersona (kterého jsem nedokoukal). To novozelanské porno jsem viděl někde jinde. Možná se tu ještě na něco podívám, ale tak 1-2 videa. Ostatní jsou známé značky, o kterých vím, že mě nezajímají nebo samostatná videa, co mě ničím nezaujaly. A to jsou videa za týden. Takže nic moc.

Když o tom tak přemýšlím, tak většina vašeho pravidelného obsahu mě už neoslovuje. Něco jsem v minulosti sledoval a postupem času přestal (např. Honest trailers nebo Key & Peele). Něco mi nepřišlo zajímavé nikdy. Takže už tu není skoro nic, co bych si pouštěl automaticky. Zatímco je tu hromada věcí, kterým se automaticky vyhýbám.

Těžko ale říct, co by mi tu chybělo. Viděl jsem tu dobrá videa různého typu a zaměření. A to byl pro mě klad těchto stránek. Že se tu dalo narazit na různé zajímavé věci. Ale nějak se čím dál více míjím se zdejším výběrem.

120

Odpovědět

Ona byla tahle stránka o komunitě... Přiznám se, že by mě fakt nenapadlo. Já tu komentáře skoro vůbec nečtu. Myslela jsem, že to tu má jedině funkci koukat na videa. (Jsem tu tak 2 roky, pro obrázek.)

00

Odpovědět

Jak vidíš, tak staří návštěvníci to tak vnímali. Vysoká návštěvnost, stejní lidé v diskuzích (které byly o hodně živější než teď)... jak jinak to nazvat, než komunitou.

40

Odpovědět

Kontrolovať dikusie a "diskutujúcich", napríklad aj tie anonymné spamy od pošuka Jarinina a robiť s tým niečo, mávnuť vždy rukou a robiť že sa nič nedeje zrejme nepomohlo lebo kvalita portálu len klesá a klesá.
Prípadne diskusie pod videami úplne vypnúť a zmazať, lebo tento web už nieje založený na komunite ľudí a skúsiť sa zamerať na niečo iné, hodnotnejšie.

37

Odpovědět

Nemyslím, že by za všechno mohl Jarinin, hodně lidí tu jeho vliv přeceňuje. Ale souhlasím s tím, že tenhle web už dávno žádnou komunitu nemá.

50

Odpovědět

+Calybos4391to bol príklad, preto som napísal napríklad :)

12

Odpovědět

+Richmond153Jj, chápu ;-) Jen jsem si díky zmínce o něm vzpomněl, jak jednou některý s překladatelů sváděl špatné hodnocení na to, že "Jarinin nám to tu sabotuje pod různými přezdívkami" (to už bude nějakej pátek, nevím kdo to byl, ani pod jakým videem... :/ ).

00

Odpovědět

+Calybos4391No na obhajobu jednu dobu se hodnocení a palce chovaly extra divně, každý měl X palců dolů, jen jarinin nebo kdo stejné X nahoru...

20

Odpovědět

+pav1Ok, ještě jedna věc mě díky tomu napadla ohledně diskuzí, pokud by se v tomhle ohledu dělala nějaká reforma. Co takhle zrušit hodnocení komentářů? Ve výsledku to tedy stejně tedy o ničem nevypovídá, když s tím jde manipulovat. A trolly co rádi sbírají mínusy by to mohlo odradit (poněvač je ty mínusy povzbuzují v provokaci). Takže zbytečná věc, která by nikomu nemusela chybět.
Na sesterském webu Edna.cz žádné hodnocení komentářů není a taky to tam ničemu nechybí (komu by to taky mělo chybět, k čemu mi ty "lajčíčky" a kladná karma jsou? A "dislajky" taky nemají žádnou váhu, pokud nejsou podložené argumentem).

61

Odpovědět

+Calybos4391Ego a pocit uspokojení, že ti dává někdo za pravdu nebo si někoho pobavil. Aspoň za mě :)

30

Odpovědět

+pav1No právě, jen to ego... stojí to za to? :D Jak říkám, na Edně si nikdo nestěžoval, že mu to chybí, a jestli se to dá tolik zneužívat po vzoru Jarinina jak sám píšeš, má to pak nějaký smysl? Ale to se jen bavíme, jestli chce vedení VČ něco měnit, tak je to čistě na nich ;-)

20

Odpovědět

+Calybos4391Těžko říct. Nevím jestli by to cokoliv změnilo. Když trolly nenakrmíš palci, tak rozhořčené komentáře beztak postačí...

00

Odpovědět

+pav1A tam by právě měla nastoupit známá poučka veteránů z počátků internetu "don't feed the troll" a bylo by po problému (protože to funguje. Na staré verzi lide.cz jsem v pár skupinách dělal správce, tak mohu potvrdit, že nejlíp se zbavíš trolů tím, že jim nedopřeješ reakci ;-) ).

30

Odpovědět

Podle mě většina zdejších lidí o přísnější kontrolu a častější zásahy (bany, mazání) nemá zájem. Pokud ti vadí Jarinin, ignoruj ho.

A pokud by se diskuse pod videi vypnuly úplně, tak bych se asi s VideaČesky rozloučil.

92

Odpovědět

+jjkJarinin bol príklad, pretože ho pomerne každý pozná. Ale nieje to jediný troll ktorý sa ako bumerang vracia v anonymných príspevkoch.

21

Odpovědět

Tak nevím co je horší, přečíst si nějaké Jarininovo mudrosloví a nebo pláč v komentářích... Pro nějaké křehké duše by měli být možná zakázány celé internety.

I když už to není z daleka taková pecka jako dřív, za mě jsou komentáře na videa česky pořád minimálně 1/3 celkové zábavy (bývalo to 4/5). Též bych se měl problém vracet...

20

Odpovědět

+pav1Dřív (dávno) tu fungovalo něco ve smyslu "komentář byl skryt z důvodu nízkého hodnocení" a bylo to super, protože sis to stejně mohl rozkliknout a přečíst. Teď tu vlákna prostě mizí beze stopy. Ani na blbý "komentář byl smazán z důvodu bla bla" se nezmůžou... Jak říkáš, dřív tu ty diskuze tvořily většinu zábavy...

80

Odpovědět

Není jedním z důvodů úpadku prostě to, že diskuse už mladé lidi netáhnou? Pamatuju svého času oblíbený diskusní server lide.cz. Dneska by už podle mě něco tak velkého nemohlo fungovat, protože jsou všichni na soc. sítích.

31

Odpovědět

Možná, že také. Ale největší viditelný úpadek tu nastal v době, kdy se řešila imigrantská krize a když si v USA zvolili Trumpa za prezidenta. Najednou začlo psát do diskuzí tolik lidí a takový bláboly (takový zájem přitáhnul i spoustu trollů), že to nemělo na tomhle webu obdoby.

04

Odpovědět

+Calybos4391Ale jdi ty brepto. Za BugHera měly videa i 10K shlédnutí a 150 komentů. Když si v USA zvolili Trumpa, tak se Videačesky k těmhle číslům ani nepřiblížila. Odliv lidí a klesajíci kvalita komunity se objevila za Corwina, který to tady začal přiškrcovat a domrdal, co se dalo. Tihle noví jenom úspěšně pokračují v jeho odkazu.

70

Odpovědět

+(Pepek)Řekl bych, že s přechodem na nové prostředí pro komentáře nastal slušný odliv. Přece jen mi to staré na obří diskuze přišli tisíckrát přehlednější...

00

Odpovědět

+pav1A co konkrétně by se tu mělo zlepšit, aby byly diskuze přehlednější? Jinak díky za zajímavou diskuzi.

10

Odpovědět

+sethePřišlo mi lépe řešeno odstupňování reakcí (více větví), že šlo hezky vidět kdo na koho reagoval a tím každý věděl kde diskuze žije a jaká větev diskuze už pohasla. Tady to vypadá, jako by se všichni vyjadřovali pořád k tomu jednomu příspěvku a jen řvali přes sebe (minimálně vizuálně) +Na staré bylo více textu na stránku. +Super věc aspoň za mě, byl systém zvýrazňování a zakrývání (dalo se klikem odkrýt) komentářú s ohledem kolik mají palců nahoru / dolů.

Stránky se hrozně zjednodušili (což je zdá se bohužel trend) a když se na jednu obrazovku vlezou jen ze 5-6 komentářů, tak to ani vizuálně nepřipomíná moc diskuzi, ale jen pár výkřiků. Zároveň bohužel poměrně souhlasím i s Mike87, že zlatá forum éra je už možná pryč.

100

Odpovědět

+pav1+ Nikdo nic moc drasticky neřešil. Nekorektní humor, volnost a to, že když někdo překročil mez až moc, tak ho většina místo banu vypískala (zapalcovala do země)... Je pravda, že to nebylo moc kids friendly, ale díky tomu to tu možná i tak žilo a rozohňovalo se :D

I když kdo ví, možná to vidím ze špatné strany barikády a přesně tohle byl důvod odlivu... xD

20

Odpovědět

+pav1A zveřejňování nějakých top komentářů na FB bylo též fajné (neříkám jen proto, že jsem se tam párkrát mihl...:)

41

Odpovědět

+(Pepek)Tak to každopádně, od té doby co tu není BugHero, tak jde celý projekt VČ pomaličku do kytek. Ale pokud se bavíme o diskuzích jak psal Mike87, tak to se opravdu pokazilo v té době co říkám (a to tu BugHero ještě byl, i když to on mohl těžko ovlivnit).

10

Odpovědět

+Calybos4391🤔 asi je dobré vědět, kdy se to přibližně pokazilo, ale ještě lepší by bylo vědět kudy z toho ven. Nějaké nápady?

00

Odpovědět

+setheSamozřejmě, vyplnil jsem dotazník.

10

Odpovědět

+sethe(ale ať k tomu teda řeknu trochu víc). Nápady jak zlepšit diskuzi? (to je totiž to jediné, o čem jsem mluvil, když jsem odpovídal uživateli Mike87). Vzhledem k tomu, co jsem napsal, tak asi nijak, nebyla chyba žádného admina ani překladatele, že se to urvalo z řetězu. Dneska asi všechny internetové diskuze jedou ve stylu novinek, kam si chodí každý jen zanadávat, zatrolit, nebo se okázale urazit nado obsahem článku/videa. Ti co by se chtěli bavit normálně, tak je to brzy přestane bavit.
A nebo nápad, jak zlepšit VČ celkově? Jedině obsahem, který zaujme širší masy. Nejlíp můj názor asi vystihnul anonym "Náhodný kolemjdoucí" výše, jen bych opakoval co už napsal on. Ale to vám asi nepomůže, zavděčit se nejde všem a co se komu líbí je dost subjektivní (za sebe můžu říct, že mě asi z aktuálních videí zaujal jen ten Jordan Peterson a Epic NPC man. Ani to nepovažuju za vaší chybu, každému se líbí něco jiného a holt je to tu asi pro jinou cílovku, než jsem já).

50

Odpovědět

+sethePřesně to, co píše pav1. Teď je vše zjednodušené, diskuze nejsou přehledné (hlavně ty vnořené) a celkově je z nich vidět jen zlomek. Jasně, je to responzivní, ale tím stylem, že i na PC mám pocit, jako bych byl na mobilu. Jsem na notebooku s rozlišením 1920×1080 a na celou výšku stránky vidím jen 3-4 komentáře.

A podle mě vůbec nejde o to, že by "mladé lidi diskuze netáhly". Na spoustě webů táhnou, a táhly by tady taky, ale třeba osobně prostě často nemám potřebu komentovat, nebo na někoho reagovat.
Je tu obvykle dost 'argumentačních' komentářů (což není v zásadě špatně), ale jen málo těch 'zajímavých' nebo 'vtipných' reakcí na video (když se člověk koukne třeba na stará legendární videa, je toho tam plno).
Na starém webu taky bylo plno komentářů jako "děkuji za překlad!" a "tohle se mi líbí, prosím pokračujte!". Tím nemyslím, že zase je potřeba z toho dělat úplný slaďák pro povzbuzování ega, ale jinak působí komunita, co je naladěna pozitivně a sekce pod videy je pro ně stejně důležitá jako to video – a jinak ta, co bere dobrou volbu / překlad za "standard" a samotný překlad komentuje, když nesouhlasí s volbou videa.
Pak nemá člověk moc pocit, že se "společně" díváme na zajímavé video a reagujeme na něj.

Já anglicky umím, ale na VČ jsem objevil spoustu sérií a pořadů, o nichž bych jinak neměl ani ponětí (např. celý žánr "late show", Norman, AVGN, WILTY, NPC man…). O část sérií tady nemám zájem (je jedno které přesně, protože naopak jiní je mohou mít rádi hodně), spíš jen že moc novinek nepřibývá a nevzpomínám si, kdy bych naposledy přes VČ objevil něco zajímavého, o čem jsem předtím nevěděl. Ale samozřejmě to trochu záleží na tipech.
Alternativa je podívat se, co si o videích, co znám, myslí ostatní – a tady narazím na problém s úbytkem komentářů.

Necítím proto ani moc potřebu se vůbec přihlašovat k účtu. Tohle asi můj čtvrtý nick, co jsem vytvořil hrábnutím do klávesnice (načež mi ho našeptávač prohlížeče předvyplňuje), a nevidím moc rozdíl. Fakt třeba nepřemýšlím o tom, "Vážně se těším, co o tomhle videu napíše 'Mike', 'Rezolut' a 'Alenn' (po paměti náhodně vybrané nicky), až ho uvidí, protože to je přesně jejich parketa" právě kvůli té absenci "komunitního ducha". Nejzapamatovatelnější lidé jsou tu (kromě dlouholetých překladatelů) spíš ti, co mají větší tendenci vyvolat negativní reakci.

70

Odpovědět

Je škoda, že už tu člověk potkává známé tváře čímdál míň. A sekce komentářů čímdál méně kvete zajímavou debatou a nebo trollingem na úrovni. Minutu ticha pro takové borce, jako Komunard, zlopán, hypnožába, kamikatze, ta s koněm ...a další, jejichž nicky si hned nevybavím, ale nesmazatelně se vryly do zdejších kdysy tak bujarých zdí. Byla to tenkrát sakra dobrá jízda ;)

Všem přeživším veteránům i vyhnaným do anonimu přiťukávám pomyslným kríglem. Nazdravý vy bando!!

141

Odpovědět

Lenacia. Málem bych na ni zapomněl. Internetová identita je tak zvláštně pomíjivá.

81

Odpovědět

+jjkTa uměla rozproudit diskuzi, to je fakt... Ví někdo, proč vlastně odešla?

50

Odpovědět

+Calybos4391Krev z vagíny jí tekla tak často a tak moc, až se u ní vyvinula anémie, takže musela do nemocnice. No a právě cestou do nemocnice spadla z koně a zlomila si vaz...

24

Odpovědět

+TaanCool story bro

00

Odpovědět

jakoze jarinin uz to vzdal? ;D

00

Odpovědět

+UzivatelHmm zajímavá myšlenka, ale to určitě...

00

Odpovědět

Tj, to byly flamy, trolling a hlášky. Nemůžu nevzpomenout na památnou zlopánovu tezi o důmyslném stravovacím systému, díky kterému by Michal z Vsauce přežil měsíce sám na voru uprostřed oceánu pouze s koněm a senem. Sakra teď abych to hledal a zjistil co na to lenacia... :´D

30

Odpovědět

+pav1Pokud najdeš nějakou Zlopánovu klasiku, klidně hoď odkaz ;) Byla to legenda :) (nepíšu si sám se sebou, jen s ,,???,, co má zdá se shadow ban, mimochodem vskutku hezká hova..blbost)

10

Odpovědět

Reklamy, reklamy, reklamy, reklamy, reklamy a web totálně prošpikovaný reklamami a trackery. Jedna věc je reklama nenápadně schovaná, druhá věc je agresivní reklama úplně všude a v jenom článku třeba i 10. Komentář, reklama, komentář, reklama. Naučte se trochu s tím Adsence když už to chcete dělat. (Díky bohu za blockery tohodle hnusu) Nejsem aktivní přispěvovatel, ale jen sledovatel už od začátku. Jinak asi nic.

21

Odpovědět

No dobrá, je to tady strašný hnus, cenzura, propaganda, blabla... ALE
Proč tady vlastně zůstáváte, když vás to tu tolik štve? Proč nad VČ jednoduše nezlomíte hůl a netáhnete jinam?

45

Odpovědět

Tak odpovězte, nestyďte se. Normálně vám tu huba jede...

21

Odpovědět

+Poslyšte, trollovéTa anarchie před tím měla své kouzlo... Je fakt, že to kouzlo asi nebylo moc pro mladší nebo citlivější komentující, úplně ideální :) Když se tak zamyslím, často to nebylo ideální v podstatě pro nikoho.

Asi jsme tenkrát byli ještě jiní tvrďáci. Po přečtení komentáře jsi prostě zamáčkl slzu, šel spát s rožnutou lampičkou a ráno to celé hezky zvostra převyprávěl cvokaři...

91

Odpovědět

Sám nevím, asi nostalgie ;-) Byly doby, kdy VČ patřilo k takové té mé rutině na PC (však víš co myslím, zapneš komp, zkontroluješ maily, facebook, potom koukneš co je novýho na videačesky.cz...).

50

Odpovědět

+Calybos4391Tu rutinu moc dobře znám. Zapnout kompa, mrknou na fb, pak na Zing a pak co je novýho na VČ :D
Teď už je to spíš mrknout na fb a youtube :D

20

Odpovědět

- Na webu se mi líbí když překládáte kvalitní videa.
- Na webu se mi nelíbí když nepřekládáte kvalitní videa.
- Na webu mi vadí když nepřekládáte kvalitní videa.
- Na zkvalitňování webu jsem se snažil podílet svými komentáři, ale bylo mi zakázáno.
Děkuji, že se staráte.

511

Odpovědět

Nelži, trolle.

72

Odpovědět

Tak nám vyplň dotazník, ať máme alespoň trochu konstruktivní zpětnou vazbu.

31

Odpovědět

+sethe2:42

12

Odpovědět

+JarinTohle není konstruktivní zpětná vazba, takže já se ani koukat nebudu. Až budeš mít co říct sám za sebe, dej vědět.

42
Další