Zaboo dorazí do České republiky na setkání s fanoušky!

Určitě si vzpomínáte, že jsme vás tu nedávno informovali o naší snaze pozvat do České republiky v rámci tradičního Festivalu fantazie v Chotěboři, který se bude konat ve dnech 28. 6. – 7. 7. 2013, nějakou tu zahraniční osobnost, kterou znáte především díky našemu webu. S Feliciou Day to sice letos nevyšlo, ale my se nevzdali a nakonec se nám podařilo vyjednat návštěvu víc než adekvátní náhrady.

Do České republiky totiž v létě dorazí Sandeep Parikh, scenárista, producent, režisér a herec, kterého zná většina našich pravidelných návštěvníků především díky roli Zabooa v seriálu The Guild. Sandeep toho ale na webseriálové scéně dokázal mnohem víc. Stojí za vznikem u nás mimořádně oblíbeného webseriálu The Legend of Neil a na svědomí má i nedávno odvysílaný seriál Save the Supers, kde také ztvárnil jednu z hlavních rolí. Zahrál si také ve webseriálu Squatteři.

Zaboo

V Chotěboři se fanouškům představí hned ve dvou dnech - konkrétně 5. a 6. července. Součástí jeho návštěvy bude i beseda s fanoušky, autogramiáda a focení. Jde o prvního hosta, kterého pozval ředitel Festivalu fantazie Václav Pravda na náš popud. Obvykle se totiž do Chotěboře zvou spíše známí zahraniční herci z televizních seriálů a filmů, kteří mají zvučnější jména. Proto doufáme, že si nestřihneme ostudu a na Sandeepa dorazí hodně lidí. Sandeep nás nesmírně potěšil tím, že je ochoten dorazit i bez nároku na honorář (zvali jsme i Wila Wheatona, který chtěl za návštěvu téměř půl milionu). Chce se zkrátka podívat do České republiky a sejít se se svými fanoušky. I tak se ale musíme pokusit pokrýt náklady na jeho letenku, pobyt a stravu. Pokud se vybere víc peněz, než bude potřeba na pokrytí všech nákladů, výdělek dostane sám Sandeep, takže vás tímto prosíme, abyste mu udělali radost a dorazili v hojném počtu. Pokud bude tato akce úspěšná a neskončí fiaskem, není vyloučeno, že se k nám za rok podívá např. zmiňovaná Felicia Day, která Sandeepa dobře zná, a sama nám psala, že se jí to letos nehodí datumově, ale možná by za rok mohla dorazit.

Zaboo

Pokud vás od výletu odrazuje to, že se Festival fantazie koná v Chotěboři a je to pro vás daleko, nezoufejte. O víkendu, kdy dorazí do Chotěboře Sandeep, budou mít VideaČesky.cz na Festivalu fantazie vlastní programovou linii, takže můžete přijet např. už ve čtvrtek večer a zůstat až do neděle (v pátek je státní svátek). Nudit se rozhodně nebudete. Připravujeme pro vás projekce nejrůznějších webseriálů (včetně předpremiéry 2. řady webseriálu Continuum) a videí a také několik přednášek o zajímavých osobnostech, které můžete znát z našeho webu. Chybět nebude ani beseda překladatelů s fanoušky, soutěže o trička a nábor nových překladatelských talentů. Proto doufáme, že nám uděláte radost a v létě se s vámi uvidíme! Konkrétní informace o tom, kolik bude stát beseda a focení se Sandeepem, vám přineseme v dalším oznámení. Snažíme se s ředitelem festivalu vyjednat pro návštěvníky našeho webu co nejlepší podmínky. ;-)

0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:4 149

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář