Nejlepší vánoční videa s českými titulky

Náš web existuje již od roku 2010 a každé Vánoce tu vybíráme ta nejlepší vánoční videa, která vám servírujeme s kvalitními českými titulky. Spousta těchto kousků ale bohužel brzy zapadne, a proto vám dnes přinášíme žebříček 10 nejlepších vánočních videí z předchozích let. Tak se posaďte a nechte se naladit na stoprocentně vánoční notu...

Vánoční zázrak
5px

Vánoční reklama společnosti Sainsbury’s vznikla ve spolupráci s Královskou britskou legií. Spot se zakládá na skutečné události, která vešla do dějin jako „Vánoční zázrak“. Psaly se Vánoce 1914. Desetitisíce vojáků tehdy vyšly z nepřátelských zákopů na území nikoho, kde společně zpívaly, vyměňovaly si dárky, a dokonce hrály i fotbal. Bez ohledu na rozkazy nadřízených se do příměří zapojilo na sto tisíc britských a německých vojáků. Veškerý zisk z prodeje čokolády poputuje Královské britské legii a bude využit pro ozbrojené síly a jejich rodiny.

9 věcí, které jste nevěděli o Sám doma

Opět jsou tu Vánoce a film Sám doma k nim neodmyslitelně patří. Zde je 9 faktů, které jste o tomto snímku možná nevěděli.

Whose Line Is It Anyway?: Tisková konference #1

V této vánoční hře novináři Wayne, Ryan a Brad zasypou otázkami Colina, který svolal tiskovou konferenci. Colin ovšem netuší, že je Santa Claus, který se rozhodl odejít na odpočinek.

Mluvící vánoční symboly

Co by to bylo za Štědrý den bez College Humoru? V následujícím videu uvidíte mluvící vánoční ozdoby a symboly. A bude to stát za to.

Vánoční překvapení od WestJet

Toto video jste už dost možná zaregistrovali. Jedná se o reklamní akci nízkonákladové společnosti WestJet, která se rozhodla potěšit své zákazníky. Výsledek rozhodně stojí za zhlédnutí s českými titulky.

Opilý Santa

O svátcích často zasahují hasiči u požárů, ambulance u zapíchnutých kostí v krku, ale ani policie nemá pohov. Jako například v tomto videu, kde anglická policie zastaví opilého řidiče převlečeného za Santu :). Podaří se mu dotknout vlastního nosu? A udělat pár kroků vpřed?

Dal jsem svým dětem příšerný vánoční dárek

Další vtípek z dílny Jimmyho Kimmela, který podobný kousek předvedl už na Halloween. Jimmy požádal rodiče, aby své ratolesti nechali pár týdnů před Vánoci otevřít jeden dárek a natočili jejich reakce. A jak jistě tušíte, děti nedostaly zrovna to, po čem toužily...

Kim Čong-un vs. Vánoce

Videa pojednávající o vznešených dobrodružstvích neohroženého severokorejského vůdce Kim Čong-una jste u nás mohli vidět už několikrát. Tentokrát ho opět čeká nelehký úkol. Zastavit šíření dekadentních západních svátků ohrožujících čistotu Pravé Koreji!

Vánoční silniční kontrola

Někdy se dokonce i policie spojí s organizací, která vždy před vánoci rozdává dárky běžným lidem, a rozhodnou se jim zpříjemnit den. V americkém městě Lowell to takto udělali a zde uvidíte výsledek.

Jon Lajoie: Krvavé Vánoce

Užijte si vánoční písničku s promyšleným textem, brutálním dějem a skvělou pointou v závěru. Přeji příjemnou zábavu. :-)

Vánočních videí u nás samozřejmě najdete daleko víc. Pokud vám tento nášup nestačil, pokračujte na tuto stránku nebo vyzkoušejte vánočního prokrastinátora.

93 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:33
Počet zobrazení:11 465

Komentáře (5)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

Jak to myslíte, že zapadnou? :O

00

Odpovědět

A co vánoční (nebo jakýkoliv) Nerd? Ten nebude?

00

Odpovědět

Díky za Vaši práci! Díky tomuhle webu jsem zvedl cca 5 let zpět svoje jazykové schopnosti min. o 2 levely. Skutečně bez přehánění. Teď už nemám tolik času (koho to zajímá, já vím), takže tu nejsem skoro vůbec, ale dřív jsem hltal videa od rána do večera a dávají skutečně velké přidané hodnoty k tomu jazykovému učení. Všeobecný přehled, nauka o vědě, vypuštění u stan-up komedy atd.

Vím, že občas jsou moje komenty silně na hraně a tak Vám děkuji jak za práci (kterou velice často opomenu vyzdvihnout a poděkovat), tak za to... že tu pořád můžu psát svoje s**t komenty.

Hezké svátky celému týmu a BugHer0 speciální díky za znovu vedení :)

192