Dostaň VideaČesky.cz na svou vejšku!

V letošním školním roce jsme se rozhodli zkusit něco nového a vyrazit mezi vás naživo se speciální projekcí nejlepších krátkometrážních filmů, které jsme u nás na webu v uplynulých letech přeložili. Vybrali jsme to nejlepí z nejlepšího, obeslali tvůrce jednotlivých filmů se žádostí o svolení k nekomerční projekci pro studenty a následně jsme na půdě Univerzity Hradec Králové v testovacím režimu vše zrealizovali. Celkově jsme v rámci dvou pásem odvysílali 20 skvělých kraťasů s kvalitními českými titulky, přičemž šlo o mix různých žánrů od dramat přes komedie až po animáky.

No a jelikož by byla škoda oslovit s připraveným programem jen studenty v Hradci Králové, v příštím školním roce bychom rádi vyjeli i do dalších studentských měst. Takže pokud se u vás na vejšce víc angažujete a jste třeba členy nějakého univerzitního spolku nebo máte možnost jakkoli oslovit někoho z vedení vaší univerzity s nabídkou podobné projekce, na kterou bude vstup zdarma, budeme moc rádi, když se nám ozvete na mail info@videacesky.cz.

Mrkněte na sestřih z projekce na Univerzitě Hradec Králové a pomozte nám domluvit něco podobného i u vás! Projekce bychom rádi vždy spojili i s krátkou besedou s našimi překladateli, kteří dorazí přímo na místo.

0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:596

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář