Díky za zpětnou vazbu – tady jsou výsledky

Díky moc všem, kdo si dali čas a práci a vyplnili nám dotazník. Velké díky patří i všem, kteří se zapojili do diskuze pod článkem. Odpovědi jsme pečlivě prošli a chtěli bychom se s vámi podělit o výsledky průzkumu.

Kdo k nám chodí

Žádné velké překvapení se nekoná – 87,5 % návštěvníků jsou muži. Většina z vás už pracuje (více jak 76 %), ale to se za deset let fungování webu dalo čekat.

79 % z těch, kdo vyplnili dotazník se tu pohybuje tak dlouho, že už si přesnou dobu ani nepamatují.

Jaký jazyk se nejčastěji učíte?

Tady už nám odpověď nedali všichni, ale jen větší půlka z vás. Že se většina z vás (87 %) učí anglicky asi nebude překvapením, ale to že elfsky, to už možná jo. Jazyky jsme seřadili podle četnosti:

  • anglicky (87 %)
  • německy 
  • rusky
  • španělsky
  • francouzsky

Docela nás mrzí, že povětšinou netušíte, že máme k dispozci rozšíření na YouTube, využívá ho jen 12 % dotázaných ale 76 % o něm vůbec neví. Je to docela fajn způsob, jak při brouzdání na YouTube snadno zjistit, jestli už u nás video na webu a je a v jakém stavu rozpracovanosti se nachází:

      

Jsme si bohužel vědomi, že i když se podařilo vyhledávání na webu zlepšit, zdaleka není dokonalé. Rozšíření je způsob, jak na to jít "z druhé strany barikády". Ale ani tenhle způsob by nám nepomohl odhlalit duplicitní videa v pořadu Key & Peele. Pracuje totiž s adresou videa na YouTube ("watch?v=ARPzNBahjEg"), kterou hledá u nás na webu. 

0 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:0
Počet zobrazení:382

Komentáře (0)

Zrušit a napsat nový komentář