Podzimní vysílací schéma

Jak jsme předeslali již v článku o změně vedení, chceme se nově vrátit k tomu, co fungovalo dřív. A jednou z těch věcí je i zavedení jakéhosi vysílacího schématu, kdy poběží každý týden pravidelně několik pořadů, které budete moci kontinuálně sledovat a vždy se těšit na jejich nové epizody. Kromě osvědčených stálic, které už znáte, jsme si pro vás připravili i několik novinek, takže si je teď půjdeme ve stručnosti představit.

Pondělí

Vsauce / Veritasium (17:00)

Na svůj původní slot se vrací Michal „Vsauce“ Stevens, kterého budeme střídat s dalšími Vsauce kanály a Veritasiem, tak abyste se každé pondělí mohli těšit na nové populárně naučné video, u kterého si občas budete muset silně zapřemýšlet, abyste všechny v něm obsažené informace vstřebali. Však to znáte. V článku o změnách jsem také zmínil, že stojím o návrat několika bývalých překladateů, a právě Zarwana se mi povedlo přesvědčit, aby se vrátil k překladu Vsauce, o který se podělí s MultiZaklinacem. Sledujte Vsauce na české facebookové stránce a dozvíte se víc.

Equals 3 (20:00)

Pořad z dílny Raye Williama Johnsona asi netřeba představovat. S různými přestávkami se na našem webu objevuje již déle než 6 let. Čeká nás ovšem už jen posledních osm epizod, které uvádí Robby Motz, načež se s Equals Three, alespoň na nějakou dobu, rozloučíme a nahradíme ho něčím jiným. Překlad bude mít na starosti klasicky Xardass.

Úterý

Board with Life (17:00)

Na úterní podvečer jsme si připravili zbrusu nový webseriál, který potěší (nejen) vášnivé hráče deskových her. Budeme se v něm setkávat s nesourodou partičkou deskovkářů, kteří se každý týden scházejí u jednoho z nich doma, aby si zahráli nějakou tu hru. V pozdějších dílech se můžete těšit i na hry, které mnozí z vás jistě znají, jako jsou třeba Osadníci z Katanu nebo Dominion. Překládat bude Xardass.

Conan (20:00)

Co by to bylo za úterý bez Conana? Toho samozřejmě nerušíme a budete ho tu moci dál vídat. Zrovna v těchto dnech natáčí nový speciál z Berlína, takže bude materiálu ažaž a kdo ví, třeba se nám vážně v budoucnu podaří dostat ho i do České republiky, když už se takhle přibližuje našim hranicím. Překlad má stále v kompetenci BugHer0. Pokud vás Conan baví, nezapomeňte sledovat jeho českou stránku na Facebooku, kde už je skoro 10 000 fanoušků.

Středa

Hudební klenoty 20. století (8:00)

Ani středeční ráno vás nepřekvapí žádnou změnou. I nadále hodláme překládat nejznámější písničky uplynulého století. O překlad se bude starat hAnko.

Herní okénko (17:00)

Do vysílání vracíme také slot vyhrazený pro videa s videoherní tématikou. Můžete se těšit například na Game Maker’s Toolkit. Překlad bude zajišťovat primárně Markst.

Fallout: Nuka Break (20:00)

S fanouškovským seriálem od Wayside Creations ze světa Falloutu jste se na našem webu mohli setkat již v minulosti. Nyní se opět můžete těšit na závisláka na Nuka Cole Twiga, bývalou otrokyni Scarlett a lstivého ghúla Bena. Samozřejmě se nám představí i několik dalších zajímavých postav. Druhá řada bude přímo navazovat na události série předchozí, takže pokud jste tuto ještě neviděli nebo jste třeba zapomněli, co se v ní stalo, podívejte se na ni na našem webu. Překlad zajistí Xardass.

Čtvrtek

Smarter Every Day (17:00)

Čtvrteční podvečer bude patřit další sérii populárně naučných videí, tentokrát půjde o pořad Smarter Every Day, který moderuje Destin Sandlin, se věnuje nejrůznějším fascinujícím jevům, přírodním úkazům, živočichům atd. Populárně naučnou formou rozšiřuje divákům obzory a především baví. Překládat ho bude jeden z nováčků, které již brzy přibereme do týmu. Na vyhodnocení náboru překladatelů aktuálně pracujeme a měli bychom mít již brzy jasno.

The Graham Norton Show (20:00)

Tato oblíbená britská talk show u nás samozřejmě nesmí chybět. Každý týden se tak opět můžete těšit na příjemnou atmosféru studia plného celebrit. Pokud vás Graham Norton baví, určitě se přidejte na naši facebookovou stránku určenou pro jeho fanoušky a klidně nám posílejte videa, která bychom neměli vynechat. O překlad se bude starat i nadále hAnko.

Pátek

The Onion (8:00)

Páteční ráno bude od příštího týdne patřit politické satiře. The Onion se po delší době vrací zpět na vaše monitory. Humor i zajímavé diskuze v komentářích by měly být samozřejmostí. Překladu se ujme navrus.

Talk show okénko (17:00)

Než vyrazíte v pátek za zábavou někam do víru města, stavte se u nás na ta nejlepší videa ze zahraničních talk show. V tomto okénku se budeme věnovat pořadům, které v našem vysílacím schématu zatím nemají své vlastní místo, půjde tedy převážně o The Late Late Show with James Corden, The Late Show with Stephen Colbert, Jimmy Kimmel Live a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Sobota

Rozhovory s mou dvouletou (8:00)

Sobotní ráno by mělo vykouzlit úsměv na tváři všech rodičů. Za sérií Rozhovory s mou dvouletou (Convos With My 2-Year-Old) stojí 35letý Kanaďan Matthew Clarke. Nápad natočit krátká videa o skutečných rozhovorech, které vedl se svou dvouletou dcerou Coco, ho napadl právě v průběhu jednoho z nich. A přestože se jeho rodina ve videích občas objeví, jeho dceru hraje jeho kamarád David Milchard. Pokud máte děti starší než 2 roky, bude vám většina rozhovorů a situací připadat hodně povědomá a s úsměvem si připomenete, že vaše batole má prostě názor. Webová série je natolik úspěšná, že Matthew momentálně natáčí sedmou řadu (ve které vede rozhovory se svou pětiletou dcerou a tříletým synem). Překlad zajistí sethe.

Vagabrothers (17:00)

Podvečer bude patřit další novince, u které jsme velmi zvědaví na vaše názory. Půjde totiž o překlad cestopisného kanálu Vagabrotheres, ve kterém vám budou bratři Marko a Alex Aylingovi dávat užitečné cestovatelské tipy z celého světa. Mimo jiné se s nimi podíváte i do Prahy a Plzně a budete si moci poslechnout, jak vnímají cizinci naši republiku a co se jim tu nejvíc líbí. O překlad se postará jeden z našich nováčků Péťa.

Last Week Tonight (20:00)

Rušit nebudeme samozřejmě ani stálici v podobě oblíbeného Johna Olivera. Jeho vtipné komentáře aktuálního politického dění a kauz v Americe budete moci i nadále sledovat každou sobotu večer, v překladu bude pokračovat náš služebně skoro nejstarší překladatel Mithril.

Neděle

The Late Late Show with Craig Ferguson (17:00)

Tuto velmi netradiční talk show snad netřeba představovat. Kde jinde má moderátor za parťáka robotického kostlivce? Čím tahle talk show vyčnívá nad ostatními, je Craigovo přirozené a svérázné chování a také upřímnost a spontánnost s jakou vede rozhovory i monology. K této show kromě robotického gay kostlivce Geoffa také neodmyslitelně patří falešný kůň Secretariat, trapné pauzy a hraní na harmoniku. Pořad Craiga Fergusona byl sice již zrušen a v televizi se nevysílá, ale materiálu k překladu je stále dost, a proto jsme se ho rozhodli vrátit zpět do vysílání. Překlad obstará trio ve složení Frix, Péťa a muezli.

Gary Saves the Graveyard (20:00)

Tento komediální webseriál z dílny kanálu UCB Comedy popisuje příběh obyčejného chlápka Garyho, který získá novou práci na hřbitově a zjistí, že na něm v noci ožívají mrtvoly a on je musí hlídat. Jde o mimořádně zábavný seriál se "zombie" tématikou, který čítá celkem 6 desetiminutových epizod. Překládat ho bude jeden z nováčků, vybráno budeme mít již brzy.

Toto podzimní schéma začneme dodržovat již od příštího týdne. Jakmile tu úspěšně dopřekládáme jeden z výše uvedených pravidelných pořadů, nahradíme ho něčím novým. V záloze čeká 2. řada seriálu Continuum, animovaná pecka s názvem Doraleous & Associates, The Katering Show a další.

Nepravidelné pořady a další plánované novinky

Kromě výčtu pravidelných pořadů hodláme překládat i další kanály a tematická videa, o kterých víme, že je máte rádi. Poslední dobou jsou u nás na webu hodně populární stand-up komici, takže plánujeme ideálně každý týden přeložit jeden nebo dva úryvky z nějakého stand-upu. Vrátí se také populární pořad TableTop, jehož překladu se ujme Xardass a nové epizody by u nás měly vycházet každý měsíc. V plánu je také věnovat zvýšenou pozornost Angry Video Game Nerdovi a pořadu Whose Line Is It Anyway?, který tu můžete vídat už teď.

Stejně tak nebudeme opomíjet Upřímné trailery, Upřímné herní trailery a pořad Jak to mělo skončit. Těšit se můžete i na více překladů videí od College Humoru, Studia C, pořad Would I Lie To You? a další...

Pokud vás jakýkoliv z pořadů zaujme a budete ho chtít sledovat, nezapomeňte se registrovat a využít jednu z nových funkcí webu, kdy se pomocí ikony připínáčku pod jakýmkoliv videem z daného pořadu přihlásíte k jeho odběru. Při každém dalším přihlášení pak budete informování, jestli vyšla nová epizoda.

Tak co vy na to? Budete nás na podzim sledovat? Který návrat vás potěšil nejvíce? Pište nám do komentářů! :-)

94 %
Tvoje hodnocení
Počet hodnocení:5
Počet zobrazení:12 105

Komentáře (65)

Zrušit a napsat nový komentář

Odpovědět

A budou se i nadále překládat igruški (alespoň nepravidelně)? :)

00

Odpovědět

Ahoj, a co Graham Norton? Můj miláček?

00

Odpovědět

Vždyť tam je.

00

Odpovědět

Vysílací schéma se mi opravdu líbí, ještě bych rád navrhl překlad dalších epizod seriálu Pozemšťané v kostce (Earthlings 101) myslím, že videa z tohoto kanálu tu měla poměrně úspěch a bylo by škola nepřeložit i další díly.

30

Odpovědět

Hooj,
dalo by se, prosím, nějak zařídit, abych zůstával přihlášen i po vypnutí prohlížeče?

00

Odpovědět

Zdravím, jsem velice rád za TableTop. Neuvažujete o nějaké další tvorbě Wila Wheatona nebo Felicii Day?

10

Odpovědět

Ahojte, a co Key & Peele?

10

Odpovědět

Ještě se tu asi pár nepřeložených skečů objeví, ale pravidelně se vracet nebudou. Toho nepřeloženého už je vážně málo a většinou jde o slabší kousky. No a jejich pořad byl loni zrušen, takže nové skeče v dohledné době nebudou. Místo toho doporučuju zkusit Studio C, kterému se budu teď víc věnovat. ;-)

http://videacesky.cz/tag/studio-c

20

Odpovědět

Nuka Break jooo...

30

Odpovědět

za toho přechodného režimu jsem si bohužel zvyknul jsem chodit 1x až 2x týdně, protože nebylo tolik videí a chodit sem znovu každý den nezačnu... teď těch videí naopak bude moc a polovinu jich neuvidím :D :/ ... já jen abyste zbytečně nepřepálili nově nastavené tempo ... přeju hodně lidí kterým se mezi večerní hraní her, sledování youtube a netflixu podaří narvat VČ

42

Odpovědět

Talk show okénko , Upřimne Trailery,HISH,stand-up a naučne videa... to my važne udělalo radost,ted sem budu chodit s ještě větši chuti.Už se bežim registrovat...

10

Odpovědět

Co to znamena podzim? 21.9? letos rovnodenost pripada na 22... takze od kdy je to schema platne?

22

Odpovědět

Ode dneška. Prázdniny jsou v trapu, tak ať se máte na co těšit :-)

30

Odpovědět

Samé dobré zprávy, přidávám se ke všem věrným fanouškům a děkuji za projevenou snahu a vloženou energii, toto vypadá špičkově. Chybí mi pouze Bravest Warriors, doufám, že jste na tento webseriál nezapomněli a budete překládat třetí sérii, na Cartoon Hangover stanovili premiéru dílu "day of future past" na 10.1.2017 ;) Některá videa z tohoto kanálu ale stojí za překlad, například jejich série 107 facts, podobně jako WatchMojo, od těch jsem zde již dlouho nic neviděla. Všeobecně bych byla i pro zajímavá videa zaměřená na filmovou tvorbu, zajímavosti o natáčení apod., což se zde objevovalo například v Every frame a painting, to je skvělá série vysoké kvality :)

50

Odpovědět

Díky za info o Bravest Warriors. Zkusím na to mrknout. Eržika, která je překládala, momentálně na VČ aktivní není, ale zeptám se jí. ;-)

Jinak z WatchMojo snad něco bude a filmová videa jsou určitě taky v plánu.

40

Odpovědět

A co takhle Norman? :)

90

Odpovědět

Bude nepravidelně. qetu by se měla brzy vrátit do služby. :-)

100

Odpovědět

Day 76: still waiting for the dark mode.

Yay, new features I can barely see. :-/

67

Odpovědět

Konec s počítáním, Dark Mode nasazen!

40

Odpovědět

+JohnSorrowČtu si na FB o prokrastinátoru, přijdu na web a ááÁÁÁÁ čudlík noční režim!!! :D
Boží :)

20

Odpovědět

Bylo by možné zase začít překládat videa kanálu Kurzgesagt (In a nutshell) ? Díky :)

90

Odpovědět

Kurzgesagt má u dost videí české titulky na YouTube. Pokud nějakou další epizodu přeložíme, budeme jim posílat titulky tam.

41

Odpovědět

Já bych uvítal nějaká videa typu Top ten jako má třeba WatchMojo, ale nemusí být jenom filmová

82

Odpovědět

Ty se budou zřejmě taky dál objevovat. Minimálně série Alltime10s už má v konceptech pár dalších kousků.

120

Odpovědět

+BugHer0Kanál LEMMiNO má supr top10 videa

00

Odpovědět

+Oponnkanál Top Trending má taky videa na vysoký úrovni

00
Další